Reklāmistus un dizainerus aicina žiglāk pieteikt savus darbus "Adwards" festivālam
Ja esi izlolojis ko tavuprāt lielisku, bet, iespējams, darbs nav guvis plašu novērtējumu, iesniedz to festivālam. Visādi var gadīties.
Kultūra
2016. gada 27. jūlijs, 21:21

Reklāmistus un dizainerus aicina žiglāk pieteikt savus darbus "Adwards" festivālam

Jauns.lv

Augusta beigās Rīgā notiks Latvijas reklāmas un dizaina festivāls "Adwards2016", kura laikā tiks apbalvoti labākie nozares speciālisti, informēja festivāla organizatoru pārstāve Alise Ozola.

Festivāla programmā paredzēts, ka 26.augustā dalībniekiem būs iespēja gūt zināšanas un pieredzi, klausoties žūrijas pārstāvju un citu speciālistu sagatavotās lekcijās. Savukārt dienas noslēgumā visi interesanti tiks aicināti apmeklēt festivāla uzvarētāju apbalvošanas ceremoniju. Uzvarētājus noteikts starptautiska žūrija, kas izvērtēs pēdējā gada laikā tapušos darbus, no kuriem labākos apbalvos ar meistarības ordeņiem.

Festivāla dibinātājs Ēriks Stendzenieks par festivālu izteicies: "Esmu novērojis, ka suņiem asti reizēm ceļ veterinārs. Reklāmistiem nav šādas priekšrocības. Labas idejas top, realizējas kampaņā un nogrimst nebūtībā. Tas ir mazliet kā ik reizi zaudēt bērnu. Arhitektu nami ir viņu pieminekļi. Reklāmistu pieminekļi ir "Adwards" balvas un gadagrāmata."

Festivāla organizatori atgādina, ka atlikušas divas nedēļas līdz darbu iesniegšanas beigām. Līdz 2.augustam būs aktuāls piedāvājums iesniegt pirmo darbu bez maksas. 

LETA/Foto: Facebook/ladc.lv