"LMT Summer Sound" apmeklētāji! Pārāk daudz naudas līdzi neņemiet un lieki nedemonstrējiet savus "gadžetus"
"LMT Summer Sound" notiks šajā nedēļas nogalē, 29.-30.jūlijā, Liepājā.
112
2016. gada 28. jūlijs, 15:31

"LMT Summer Sound" apmeklētāji! Pārāk daudz naudas līdzi neņemiet un lieki nedemonstrējiet savus "gadžetus"

Jauns.lv

Arī nedēļas nogalē gaidāmajā festivālā "LMT Summer Sound" policija strādās pastiprinātā režīmā, lai pasākuma norises vietā nodrošinātu sabiedrisko kārtību, portāls Kasjauns.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

VP pārstāve Ilze Jurēvica norādīja, ka policisti uzraudzīs ceļu satiksmes drošību un nepieciešamības gadījumā palīdzēs līdzcilvēkiem. Policija arīdzan aicina ikvienu pasākuma apmeklētāju pasargāt sevi, ievērojot dažus būtiskus drošības priekšnoteikumus.

Jurēvica norāda: "Tā kā festivālu apmeklētāju skaits ir ļoti liels, pūlī bez grūtībām var nozust arī garnadži, kas šādus pasākumus nereti izmanto, lai iedzīvotos uz atpūtnieku rēķina. Tādēļ, lai gaidāmās brīvdienas neaizēnotu nepatīkami brīži, aicinām festivāla apmeklētājus personiski parūpēties par mantu drošību, neatstājot bez uzraudzības somas un citas personīgās mantas." Īpaši policija aicina izvērtēt, vai uz pasākumu nepieciešams ņemt līdzi vērtīgas lietas. Policisti iesaka arī neņemt līdzi pārāk lielas naudas summas, kā arī lieki nedemonstrēt apkārtējiem sev piederošo, piemēram, tehnoloģiskās ierīces, pulksteņus u.c. mantas.  "Būtiski parūpēties, lai līdzi paņemtās lietas atrastos drošā vietā. Atceries - telts nav seifs! Ja nav iespēju parūpēties par to drošu glabāšanu, aicinām pārliecināties, ka atstātās lietas pieskatīs cilvēks, kam jūs uzticaties vai aicinām izmantot iespēju tās atstāt telšu pilsētiņas mantu glabātuvē," uzsver policisti.  "Domājot par to, lai festivālā pazaudētās mantas atrastu savus saimniekus, festivāla informācijas stendā darbosies pazaudēto un atrasto mantu punkts. Aicinām festivāla viesus izklaidēties atbildīgi un rūpēties gan par savu, gan savu mantu drošību," norāda "LMT Summer Sound" direktore Linda Zajarska.  "Festivāla norises vietā noklīdušās atrastās mantas aicinām nodot "LMT Summer Sound" informācijas teltī. Tur tās varēs meklēt un atgūt. Pēc pasākuma norises beigām, festivāla laikā pazaudētās mantas tiks nodotas Valsts policijas Liepājas iecirknim Bāriņu ielā 3, kur īpašnieks tās varēs saņemt atpakaļ," apmeklētājus informē likumsargi.  "Tāpat, pasākuma norises vietā aicinām apmeklētājus īpaši parūpēties par savu bērnu drošību, neatstājot viņus bez uzraudzības, kā arī iepriekš pārrunājot rīcību, gadījumā, ja bērns no vecākiem tomēr nošķiras. Šādā gadījumā nekavējoties jāvēršas pēc palīdzības pie policijas vai pasākuma organizatoriem," norāda policijā.  VP pārstāve uzsver: "Tā kā festivālu svinēšana nereti iekļauj arī alkoholisko dzērienu baudīšanu, aicinām jau iepriekš parūpēties par to, kādā veidā droši nonāksiet mājās. Atgādinām, ja iepriekš ticis lietots alkohols, transportlīdzekli vadīt aizliegts. Braukt reibumā ir ne vien pretlikumīgi, bet arī bīstami." "Savukārt norises vietas vietējos iedzīvotājus aicinām būt saprotošiem pret dažādiem satiksmes ierobežojumiem un apgrūtinājumiem. Īpaši jāņem vērā, ka naktī uz ceturtdienu Peldu ielā, Kūrmājas prospektā, Zvejnieku alejā un Sporta ielas izbrauktuvē uz Zvejnieku aleju satiksme tiek slēgta uz visu festivāla norises laiku. Vietējiem iedzīvotājiem, protams, šajos ceļa posmos iebraukt būs ļauts, iepriekš piesakoties uz caurlaidēm. Informāciju par caurlaides nokārtošanu var iegūt, zvanot pa tālruni 22001132," saka policijā.  Kā zināms, festivāls "LMT Summer Sound" notiks šajā nedēļas nogalē, 29.-30.jūlijā, Liepājā.   


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās