Satiksmes negadījumā Jēkabpils novadā gājis bojā sirmgalvis
Vīrietis notikuma vietā mira.
112
2016. gada 31. jūlijs, 12:05

Satiksmes negadījumā Jēkabpils novadā gājis bojā sirmgalvis

Jauns.lv

Sestdien satiksmes negadījumā Jēkabpils novadā gājis bojā vīrietis, informēja Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Negadījums notika Ābeļu pagastā uz autoceļa Jēkabpils-Dunava. 1964.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "VW Golf ", uzbrauca gājējam, 1945. gadā dzimušam vīrietim, kurš notikuma vietā mira.

Mediķi pēc notriekšanas gan mēģinājuši veikt reanimācijas pasākumus, tomēr vīrietis neizdzīvoja.

Savukārt Rīgā, Parādes ielas krustojumā ar Flotes ielu 1961.gadā dzimis vīrietis ar mopēdu, būdamsvairāk nekā 1,5 promiļu alkohola reibumā, nokrita. Negadījuma rezultātā cieta mopēda pasažiere, 1973.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma sieviete nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Vesetas ielā notika sadursme starp automašīnu "Opel", kuru vadīja 1983.gadā dzimusi sieviete, un motociklu "Honda", kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Siguldas novadā 1961.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Yamaha" nobrauca no   ceļa braucamās daļas un krita. Negadījuma rezultātā viņš guva miesas bojājumus un tika nogādāts slimnīcā.

Ulbrokā, Dilbastu ielā 1992.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Nissan" uzbrauca šķērslim. Tā rezultātā automašīna apgāzās. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs, kā arī pasažieris, 1995.gadā dzimis vīrietis.

Kopā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 10 cilvēki, bet viens cilvēks gājis bojā.

BNS/LETA / Foto: Shutterstock