"Rīgas svētkos" gaidāms varens aviošovs 20 tūkstošu eiro vērtībā
Aviošovu nodrošinās biedrība "Daugavpils izpletņlēcēju sporta klubs".
Runā Rīga
2016. gada 31. jūlijs, 23:36

"Rīgas svētkos" gaidāms varens aviošovs 20 tūkstošu eiro vērtībā

Jauns.lv

Aviošovam, kas "Rīgas svētkos" norisināsies virs daugavas tērēs 20 tūkstošus eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aviošovu nodrošinās biedrība "Daugavpils izpletņlēcēju sporta klubs", kura bija vienīgā, kas pieteicās Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības izsludinātajā konkursā.

Klubu 1999.gadā dibināja desmit Daugavpils izpletņlēcēji. Tā galvenais uzdevums ir sniegt sportistiem izpletņlēkšanas meistarības augšanas iespējas, kā arī atbalstīt aviācijas sporta veidu popularizēšanu Latvijā. Daugavpils izpletņlēcēju sporta klubā darbojas profesionāli instruktori un vienots sportistu kolektīvs. Kluba instruktori ir atzīti sporta meistari, dažādu nacionālo un starptautisko sacensību uzvarētāji, kā arī demonstrējumu lēcienu dalībnieki.

Aviošovs norisināsies 13.augustā.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka "Rīgas svētki 2016" šogad norisināsies no 12.augusta līdz 14.augustam un tie ir veltīti kino tēmai. Svētku tematika izvēlēta, lai atgādinātu par pirmo kinoseansu Rīgā, kas notika pirms 120 gadiem, un paraudzītos uz Rīgu kā kino cienītāju, kino veidotāju un kino rādītāju pilsētu. Rīga šogad atzīmēs 815.jubileju.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA