Izgatavots dzeltenais e-talons ar Rīgas skatu
e-talonus iespējams iegādāties vairāk nekā 400 biļešu tirdzniecības vietās – sabiedriskā transporta galapunktos, biļešu automātos un citās mazumtirdzniecības vietās.
Runā Rīga
2016. gada 1. augusts, 12:37

Izgatavots dzeltenais e-talons ar Rīgas skatu

Jauns.lv

No šodienas, 1.augusta, e-talona tirdzniecības vietās pakāpeniski tiks piegādāts un ikvienam būs iespējams iegādāties dzelteno e-talonu ar jaunu dizainu – Rīgas skatu. Jaunā dizaina e-talona kopējā tirāža ir četri miljoni.

Dzeltenajam e-talonam dizains tiek mainīts divas reizes gadā. Vasarā uz tā tiek izvietota fotogrāfija ar kādu no Rīgas skatiem, bet ziemā uz e-talona izvieto bērna zīmējumu.

Lai arī uz dzeltenā e-talona izvietots jauns attēls, tas nekādā veidā neietekmē tā funkcijas vai izmantošanu sabiedriskajā transportā. Pasažieri var iegādāties dzelteno e-talonu, kurā ielādētas biļetes noteiktam braucienu skaitam, laika biļetes vai grupu biļetes.

“Rīgas satiksme” atgādina, ka e-talonus iespējams iegādāties vairāk nekā 400 biļešu tirdzniecības vietās – sabiedriskā transporta galapunktos, biļešu automātos un citās mazumtirdzniecības vietās. Karti ar tirdzniecības vietām iespējams apskatīt mājas lapā www.rigassatiksme.lv.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto