Uzņemšana Biznesa augstskolā "Turība" vēl turpinās
Sabiedrība
2016. gada 2. augusts, 12:00

Uzņemšana Biznesa augstskolā "Turība" vēl turpinās

Jauns.lv

Uzņemšana studijām Biznesa augstskolā Turība notiek līdz pat 31. augustam.

Studiju informācijas centra vadītāja Iluta Ernstsone skaidro: „Augustā aktīvāki kļūst tieši maģistrantūras programmu topošie studenti, tomēr saņemam pieteikumus arī no bakalaura un koledžas līmeņa programmu reflektantiem. Šogad populārākās studiju programmas ir bakalaura studiju programmas „Uzņēmējdarbības vadība” un „Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība”, kā arī „Tiesību zinātnes”, savukārt maģistrantūrā populārākā ir studiju programma „Uzņēmējdarbības vadība”.

Līdz 6. augustam var pagūt pretendēt uz budžeta vietām un stipendijām

Studēt gribētājiem, iestājoties pilna laika dienas studijās kādā no bakalaura studiju programmām Biznesa augstskolā Turība līdz 6. augustam, iespējams pretendēt uz budžeta vietām un stipendijām.

Augstskolā ik gadu studenti var pretendēt uz budžeta vietām un stipendijām. Šobrīd aptuveni trešdaļa studentu saņem kādus studiju maksas atvieglojumus, kas ir no 10% līdz pat 100% lieli. Aizvadītajā studiju gadā 40% Biznesa augstskolas Turība studentu ieguva kādu no studiju maksas atlaidēm.

Līdz 31. augustam iespējams pretendēt uz kādu no studiju maksas atlaidēm

Piesakoties studijām augstskolā līdz 31. augustam, ikvienam reflektantam iespējams pretendēt arī uz dažādām studiju maksas atlaidēm. Kopumā augstskola piedāvā septiņpadsmit dažādus veidus, kā studentiem ietaupīt finanses, un piedāvā tuvāk iepazīties ar četriem populārākajiem atlaižu veidiem:

-  

 „Studē ar ģimeni”

– atlaide tiek piešķirta Biznesa augstskolas Turība studenta vai reflektanta 1. pakāpes radiniekam, kurš uzsāk studijas Turībā. Par 1. pakāpes radinieku tiek uzskatīts augstskolas studenta vai reflektanta – bērns, vecāki, brālis un māsa.

-    

„Uzņēmuma rekomendācija”

- reflektanti, kas iesniedz rekomendāciju studijām no uzņēmuma, kas ir Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK), Latvijas Darba devēju konfederācijas biedrs (LDDK), Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas (ALTA) un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) biedrs, saņem 15% atlaidi 1. studiju gadam.

-    

Atlaide studijām kādā no Turības filiālēm

- izvēloties studēt ārpus Rīgas un noslēdzot studiju līgumu kādā no Biznesa augstskolas Turība filiālēm (Cēsīs, Jēkabpilī, Talsos vai Liepājā) līdz 2016. gada 25. augustam, studiju maksa būs EUR 350 semestrī.

Kopumā Biznesa augstskola Turība piedāvā studēt kādā no 25 studiju programmās koledžas, bakalaura, maģistra un doktora studiju līmenī. Biznesa augstskolā Turība ir četras fakultātes – Uzņēmējdarbības vadības fakultāte, Juridiskā fakultāte, Starptautiskā tūrisma fakultāte un Komunikācijas fakultāte, kurās iespējams iegūt uz biznesu orientētu izglītību, kā arī papildināt teorētiskās zināšanas ar vērtīgu praktisko pieredzi.

Studijām Biznesa augstskolā Turība iespējams pieteikties līdz 31. augustam.


Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība / Publicitātes toto