Šovakar un rīt būs pilnībā slēgta daļa Brīvības ielas
Pēc pl. 21.Rīgas centrā slēgs satiksmi Brīvības ielas posmā.
Sabiedrība
2016. gada 5. augusts, 08:40

Šovakar un rīt būs pilnībā slēgta daļa Brīvības ielas

Jauns.lv

Šovakar un naktī uz sestdienu, 6.augustu, Rīgas centrā pilnībā tiks slēgta satiksme vienā no Brīvības ielas posmiem, informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Satiksme Brīvības bulvāra posmā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai virzienā no centra tiks slēgta plkst.21 un pārvietošanās aizliegums šajā posmā saglabāsies līdz sestdienas, 6.augusta, rītam.

Saistībā ar brauktuves asfaltēšanas darbiem, šajā posmā satiksme pilnībā tiks slēgta. Tāpēc autovadītāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, pa Elizabetes ielu un tālāk turpinot savu maršrutu kā ierasts pa Brīvības ielu. Tāpat būs liegts labais pagrieziens no Merķeļa ielas uz Tērbatas ielu.

Sabiedriskā transporta pasažieriem jāņem vērā, ka virzienā no centra tie kursēs pa braukšanai pretējā virzienā paredzēto joslu, kura tiks norobežota.

Būvdarbu veicēji gan norāda, ka meteoroloģisko apstākļu dēļ seguma atjaunošanas darbi var tikt pārcelti uz 6.augustu.

Jau vēstīts, ka galvaspilsētas maģistrālajās ielās sākusies vērienīga asfalta seguma atjaunošana - Brīvības ielā no Raiņa bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Juglas ielai, Lāčplēša ielā no Salu tilta līdz Avotu ielai, Juglas ielā no Kvēles līdz Malienas ielai un Lielvārdes ielā no Dzelzavas ielas līdz 84. vidusskolai.

Būvdarbi ilgs līdz jaunajam mācību gada sākumam, un tie tiek organizēti nepārtraukti, arī nakts stundās, kad pārsvarā notiek asfalta ieklāšana.

Autovadītājiem jārēķinās, ka arī brīvdienās atsevišķi ielu posmi satiksmei varētu būt slēgti.


LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA