"Weekend Baltic" festivāla uzbūve rit pilnā sparā. FOTO
Kultūra
2016. gada 5. augusts, 08:57

"Weekend Baltic" festivāla uzbūve rit pilnā sparā. FOTO

Jauns.lv

Šodien Pērnavas pludmalē sākas elektroniskās mūzikas festivāls "Weekend Festival Baltic 2016", kurā uzstāsies tādi patlaban aktuāli dīdžeji kā "Avicii" no Zviedrijas, Beļģijas dīdžeju duets "Dmitri Vegas&Like Mike", Robins Šulcs no Vācijas un nīderlandiešu deju mūzikas smagsvars "Afrojack".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā informēja festivāla mārketinga vadītāja, "Weekend Festival Baltic" Pērnavā norisināsies otro gadu pēc kārtas un tā apmeklētājus sagaidīs iespaidīgs mākslinieku saraksts. Tajā šogad ir iekļauti pasaulē pazīstamie "Knife Party" un hitu meistari "Sigma". Līdzās tādām pēdējo gadu uzlecošajām zvaigznēm kā igauņu "Syn Cole" un Krievijas populārākajam DJ duetam "Matisse&Sadko" jau ilglaicīgus deju mūzikas fanus iepriecinās arī leģendārās grupas "ATB" uzstāšanās.

Tāpat savu uzstāšanos Pērnavā ir apstiprinājusi virkne citu deju mūzikas mākslinieku, tostarp "Bassjackers", "Infected Mushroom live", "Tungevaag&Raaban", hita "I'm an Albatraoz" izpildītāji "Aronchupa", "Darude", "Jack Perry", "Mr.Belt&Wezol", "Da Tweekaz", "Tiger Lilly" un "Ummet Ozcan".

Festivāla mākslinieku vidū būs arī "Swedish House Mafia" grupas galvenie dalībnieki, kas tagad pazīstami kā "Axwell&Ingrosso", iespaidīgo šovu meistars un klubu mūzikas ģēnijs Stīvs Aoki, grupas "LMFAO" līderis "Redfoo", jaunais dīdžejs "Lost Frequencies" no Beļģijas, britu uzlecošā zvaigzne "Sigala", "Showek", "Example" u.c.

Plānots, ka "Weekend Festival Baltic 2016" trīs dienu laikā uz četrām skatuvēm kopā kāps ap 80 augsta līmeņa mākslinieku no visas pasaules.

LETA / Foto: Harry Tiits

Tēmas