Ar iespaidīgu šovu noslēdzas vasaras karstākais festivāls Pērnavā. FOTO
Weekend Baltic festivāls norisinājās no 4. līdz 6. augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā. Festivāls norisinājās otro gadu pēc kārtas.
Kultūra
2016. gada 7. augusts, 10:00

Ar iespaidīgu šovu noslēdzas vasaras karstākais festivāls Pērnavā. FOTO

Jauns.lv

Līdz ar Dmitri Vegas & Like Mike grandiozo šovu ir noslēdzies Weekend Festival Baltic 2016. Uz četrām skatuvēm kāpa vairāk nekā 80 mākslinieku, iepriecinot ap 100 000 biļešu īpašniekus 3 festivāla norises dienās. Šogad festivāls ir pārsniedzis visas ekspektācijas gan tehnisko risinājumu, gan apmeklētāju ziņā. Festivāla organizatori vēlas pateikties ikvienam Weekend Festival Baltic apmeklētājam par to klātbūtni un sniegtajām emocijām – kopā mēs esam pozitīvi satracinājuši visu Baltiju un aizvadījuši vasaras karstāko ballīti!

Festivāla trešā, pēdējā diena iesākās ar labiem laikapstākļiem, kas pēc otrās dienas lietavām īpaši iepriecināja visus festivāla apmeklētājus. Ballīte festivāla teritorijā sākās jau no plkst. 14:00, kad uz Digital stage kāpa pirmais DJ – Hot n' Handsome, kam sekoja viena no festivāla šarmantākajām pārstāvēm DJ Diana D.  Uz galvenās skatuves kā pirmie kāpa Netsky, pēc kura stafeti pārņēma Latvijā lai labi zināmie ATB.

Apmeklētākie festivāla šovi trešajā noslēdzošajā dienā bija Noep, Isac Elliot, Cartoon uz Live stage, Bassjackers, Sigala un Don Diablo uz vienas no neparastākajām skatuvēm – Future Stage, bet uz galvenās skatuves festivāla kulminācijā tika sagaidīti Rudimental DJ, Afrojack un Dmitri Vegas & Like Mike.

Krāšņai uguņošanai pavadot, noslēdzās trīs dienu garais Weekend Festival Baltic, kas otro gadu pēc kārtas norisinājās Igaunijas kūrortpilsētā Pērnavā. Šis Weekend Festival Baltic ieies Baltijas mūzikas festivālu vēsturē kā visu laiku  apmeklētākais festivāls Baltijā.

 

Karlīna Timofejeva/Foto: Publicitātes