Aicina rīdziniekus pieteikt pretendentus "Gada balvai sociālajā nozarē"
Kuri kļūs par laureātiem, varēs uzzināt svinīgā pasākumā „Gada balva sociālajā nozarē” 21.decembrī.
Runā Rīga
2016. gada 9. augusts, 11:31

Aicina rīdziniekus pieteikt pretendentus "Gada balvai sociālajā nozarē"

Jauns.lv

No 8.augusta līdz 6.decembrim galvaspilsētā trešo reizi notiek konkurss „Gada balva sociālajā nozarē”, kurā rīdzinieki aicināti pieteikt pretendentus balvas iegūšanai.

Konkursu organizē Rīgas domes Sociālo jautājumu komiteja sadarbībā ar Labklājības departamentu, lai apzinātu un godinātu sociālās un veselības aprūpes nozares darbiniekus pašvaldības iestādēs, kuri profesionāli, atbildīgi un godprātīgi veic savus darba pienākumus, sniedzot atbalstu rīdziniekiem, kā arī lai veicinātu izpratni par sociālās, medicīnas nozares darbinieku darbu, popularizētu un celtu to prestižu sabiedrībā, paaugstinātu darbinieku motivāciju un piederības sajūta savai profesijai.

Aicinām rīdziniekus pieteikt darbiniekus nominācijai „Iedzīvotāju paldies”. To iespējams izdarīt  Rīgas Sociālā dienesta 13 teritoriālajos un dienas centros, trijos ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijās, Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra struktūrvienībās, Rīgas patversmes nodaļās, kā arī Rīgas 1.slimnīcas poliklīnikās, Rīgas 2.slimnīcā, Rīgas pilsētas Dzemdību namā un sešās Rīgas veselības centra filiālēs, kur izvietotas anketas un aptaujas kastes.

Aicinām rīdziniekus aizpildīt anketu, iepriekš izvērtējot, kuram no darbiniekiem vēlētos pateikt paldies par laipnu, saprotošu izturēšanos, atsaucību un iejūtīgu attieksmi, risinot līdzcilvēku veselības un sociālās problēmas, sniedzot atbalstu un palīdzību. Aicinām rīdziniekus aizpildītās anketas iemest aptaujas kastēs. Tāpat anketu var aizpildīt Rīgas domes Labklājības departamenta mājas lapā www.ld.riga.lv sadaļā Aktualitātes, kur arī var iepazīties ar konkursa nolikumu.

Konkursa galvenās balvas sociālajā un veselības aprūpes nozarē par augsti profesionālām, izcilām zināšanām, atbildīgu, godprātīgu darbu, īpašiem nopelniem savā nozarē un ieguldījumu kolektīva saliedēšanā gada nogalē saņems divi „Leonīda Kurdjomova  balvas” nominanti.

Kuri kļūs par laureātiem, varēs uzzināt svinīgā pasākumā „Gada balva sociālajā nozarē” 21.decembrī.

2015.gada nogalē konkurss „Gada balva sociālajā nozarē” notika otro reizi, un tika saņemti 114 pieteikumi. „Leonīda Kurdjomova  balva” sociālajā nozarē tika pasniegta Anitai Gaigalai, kura devusi lielu ieguldījumu jaunas profesijas - sociālais darbinieks  un sociālā nozare veidošanā, otru balvu saņēma Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs par ieguldījumu Rīgas 1.slimnīcas renovācijā.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejva / Publicitātes foto