Tā mūsu ministre Reizniece-Ozola izklaidējas naktsklubā Amerikā. VIDEO
Danas dancis ar padomnieku Arno Pjatkinu un ekonomikas ministres biroja vadītāju Gati Ābeli.
Politika
2016. gada 10. augusts, 06:50

Tā mūsu ministre Reizniece-Ozola izklaidējas naktsklubā Amerikā. VIDEO

Jauns.lv

Dienā, kad žurnāls „Kas Jauns” rubrikā „Beidziet baumot” publicēja materiālu, kurā finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola noraida runas par bērniņa gaidībām, kā arī kopā ar savu padomnieku Arno Pjatkinu noliedz, ka viņus saistītu kas vairāk par darba lietām, Kasjauns.lv saņēma daudznozīmīgu video par savulaik notikušo kādā naktsklubā ASV.

Ļoti iespējams, ka video esot tapis laikā, kad izskatīgā Dana Reizniece-Ozola vēl kūrēja valsts ekonomiku un attīstību, vadot Ekonomikas ministriju un bija devusies uz ASV.

Pirms mazliet vairāk nekā gada, Dana ar delegāciju devās darba vizītē uz ASV. Oficiāla vēsture par Danas vizīti ASV liecina, ka Dana devās pārrunāt Latvijai būtiskus enerģētikas jomas jautājumus, tai skaitā Eiropas enerģētikas savienības izveidi, plānoto Latvijas gāzes tirgus liberalizāciju no 2017. gada un gāzes piegāžu dažādošanu, kā arī investīciju piesaisti enerģētikas jomā.

Vizītes laikā ministre tikās ar ASV Enerģētikas departamenta sekretāru Ernestu Monicu, Komercdepartamenta sekretāres vietnieku Brūsu Endrjū, Valsts departamenta īpašo enerģētikas sūtni Amosu Hohšteinu. Republikāņu partijas kongresmeņiem Tedu Po un Džonu Šimkusu un citiem augstiem kungiem. Tāpat viņa piedalījās diskusijā domnīcā "Atlantic Council". Ekonomikas ministrijas mājaslapā arī skatāmi foto, ka Dana pa dienu tiešām ar šiem kungiem tikās.Ekonomikas ministrijas mājaslapā gan nekas neparādās par ministres un viņu pavadošās delegācijas vakara un nakts gaitām.

Par vakara un nakts izklaidēm Danas komandējumu laikā savukārt var spriest no Kasjauns.lv saņemtā video, kurā 10 sekundes ļauj skatīt draisku mūsu ministres (tolaik ekonomikas, bet tagad finanšu) Danas Reiznieces-Ozolas danci ar padomnieku preses jautājumos Arno Pjatkinu un Danas laika ekonomikas ministra biroja vadītāju Gati Ābeli. Tas gana uzskatāmi apliecina, ka amatpersonu vizītēs uz ārzemēm, kas, protams, tiek segtas no nodokļu maksātāju sarūpētajiem līdzekļiem, laiks, kad nav tikšanos, tiek pavadīts gana jestri.

Danas Reiznieces-Ozolas izklaides naktsklubā ASV

Žurnāls „Kas Jauns” jaunākajā numurā vēsta: „Valdības un Saeimas kuluāros jau teju gadu tiek kultas runas, ka bijušās ekonomikas ministres, tagad valsts budžetu pārraugošās Finanšu ministrijas „galvas”, izskatīgās Danas Reiznieces-Ozolas privātā dzīve piedzīvo dažādas izmaiņas un korekcijas. Jau pirms vairāk nekā gada mēļoja, ka pa visām vīlēm jūk un brūk Danas laulība ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras vadītāju Andri Ozolu.

Kā iemesls tika minētas Danas un viņas padomnieka preses jautājumos Arno Pjatkina iespējamās romantiskās attiecības. Zinātāji pat klāstīja, ka redzējuši abus komandējuma laikā skūpstoties. Pjatkins jau iepriekš sacīja, ka tādām runām nekāda pamata nav – viņu un Danu saistot darba attiecības, un dienesta romāns ir tikai un vienīgi nelabvēļu runas, kuras izplata personas, kam netīk ministres „stingrais tvēriens” darba lietās .

Tagad, kad Danas Reiznieces-Ozolas vizuālais izskats ir piedzīvojis izmaiņas, liekot sačukstēties, ka Dana droši vien gaida bērniņu, ar jaunu sparu zinātāji runā, ka „nu jau gan pavisam droši ir tas, ka pilnībā izjukušas Danas un Andra Ozola attiecības, jo gaidāmā bērniņa tēvs esot nevis likumīgais vīrs, bet gan Pjatkins.

Zinātāji klāsta, ka jau esot pat tik tālu, ka pieteikta Danas un Andra laulības šķiršanas procedūra.

 

Dana Reizniece-Ozola žurnālam „Kas Jauns” apgalvo, ka šoreiz aizkulišu pārzinātāju „ziņām no drošajiem avotiem” diemžēl pamata nav. „Nevaru iepriecināt, stāvoklī neesmu!” uz jautājumu vai gaidāms priecīgs notikums Danas dzīvē, sacīja ministre.

Arī runas par iesniegto laulības šķiršanu Reizniece-Ozola ar padomnieka Arno Pjatkina starpniecību noliedza, dēvējot tās par muļķībām un konkurentu izdomājumiem, kuriem nav seguma. „Arī es neko nezinu, ka manā privātajā dzīvē it kā gaidāmas kādas izmaiņas,” par tukšām pļāpām aizkulišu pārzinātāju runas nodēvēja Pjatkins.

Kasjauns.lv / Foto: ekrānuzņēmums no video, ekonomikas ministrijas mājaslapas / Edijs Pālens/LETA