Apgāzts zaptes katls izvēršas skandālā starp sievasmāti un znotu. VIDEO
Apgāzta ievārījuma katla dēļ Jelgavā izcēlies pamatīgs znota un sievasmātes skandāls. Sievasmāte znotu saukājusi par muļķi un idiotu un viņa „savaldīšanai” pat izsaukusi pašvaldības policiju.
112
2016. gada 10. augusts, 19:51

Apgāzts zaptes katls izvēršas skandālā starp sievasmāti un znotu. VIDEO

Jauns.lv

Izgāzta vāroša ievārījuma katla dēļ Jelgavā izcēlies pamatīgs znota un sievasmātes kašķis, kuras risināšanā pat bija iesaistīta pašvaldības policija. Kāda tiešā vārda nozīmē dulla sievasmāte gandrīz iespundēja savu znotu aiz restēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kamēr znots Juris atradies darba ballītē un atzīmēja Dzelzceļnieku dienu, bet bērnu māte bija darbā, sievasmāte atnākusi pieskatīt abu mazos – divus un četrus gadus vecos – bērnus. Sievasmāte vienlaikus arī nolēmusi uzvārīt zapti. Ievārījums jau burbuļoja, kad mājās pārnāca jaunais vīrs. Viegli iereibis, viņš virtuvē ar roku aizķēra ievārījuma katlu un tas apgāzās. Tas arī bija iemesls pamatīgam tracim. Strīdnieki tā iekarsuši, ka talkā saukta pat vietējā pašvaldības policija, vēsta LNT raidījums „Degpunktā”.

Kad abas puses bija uzrakstījušas savus paskaidrojumus, mājās ieradās bērnu māte. Viņa paņēma abus bērnus un aizbrauca pie savas vecmammas.

Kaimiņi stāsta, ka sievasmāte no laika gala znotu apsaukājusi necenzētiem vārdiem, bet, kad viņai pavaicāts, vai viņa vēlas, lai meita bez vīra paliek, apklususi. Taču nosacītais miers abu starpā parasti ir visnotaļ ir īslaicīgs.

Kaimiņi saka: ja Juris saņems sodu, tad tas būs netaisnīgi, jo vienīgā, kas to pelnījusi, ir sievasmāte. Pašvaldības policijā “Degpunktā” teica – neviens netiks sodīts, jo iesniegumu par pāridarījumu tā arī radi nav saņēmušies viens par otru uzrakstīt.

Sīkāk par znota un sievasmātes kašķi Jelgavā skatieties videosižetā

Ģimenes skandāls zaptes katla dēļ Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, ekrānuzņēmums no video/Video: LNT „Degpunktā”