Par pārkāpumiem Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa priekšnieku pazemina amatā
Pazeminot viņu amatā, Melnim tiks maksāta vecākam inspektoram atbilstoša alga.
112
2016. gada 16. augusts, 22:28

Par pārkāpumiem Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa priekšnieku pazemina amatā

Jauns.lv

Saistībā ar pārkāpumiem Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa priekšnieks Aleksandrs Melnis tiek pazemināts amatā un turpmāk viņam būs zemāka alga - kā vecākajam inspektoram, apstiprināja Valsts policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par dienesta transportlīdzekļa nepamatotu izmantošanu privātām vajadzībām un dokumentācijas nenoformēšanu, kā arī par rupjiem ētikas normu pārkāpumiem pagājušā nedēļā pieņemts lēmums par Meļņa disciplinārsodīšanu - pazemināšanu amatā. Plašākos skaidrojumus par Meļņa pārkāpumiem policija neieslīgst.

Viņš turpmāk pildīs vecākā inspektora pienākumus Rīgas reģiona kriminālpolicijas pārvaldē. Lēmums stāsies spēkā šonedēļ.

Pazeminot viņu amatā, Melnim tiks maksāta vecākam inspektoram atbilstoša alga.

Jau ziņots, ka, ņemot vērā izskanējušo informāciju un saņemtās ziņas par likumpārkāpumiem, ko varētu būt izdarījis Melnis, VP nesen tika sākta disciplinārlieta un pieņemts lēmums par Meļņa atstādināšanu no amata pienākumu pildīšanas uz disciplinārlietas izmeklēšanas laiku.

Sociālajos tīklos tika runāts, ka Melnis, iespējams, būdams alkohola reibumā, bijis iesaistīts ceļu satiksmes negadījumā - vairāku automašīnu sadursmē. Savukārt šonedēļ anonīms avots aģentūrai LETA ziņoja, ka Melnis alkohola reibumā bijis iesaistīts kautiņā. Aizturēšanas laikā policijas amatpersona uzvedusies agresīvi, un kolēģiem viņa aizturēšanai nācies pielietot speciālos līdzekļus. Minētās versijas par notikušo VP gan pagaidām neapstiprina.

LETA / Foto: Ekrānuzņēmums no video/Evija Trifanova/LETA