Sievietei Rīgā bail atrasties vienā dzīvoklī ar agresīvu lauleni
Sieviete vēlējās, lai vīru aiztur tikai uz neilgu laiku, kamēr viņš nomierinās.
112
2016. gada 18. augusts, 19:14

Sievietei Rīgā bail atrasties vienā dzīvoklī ar agresīvu lauleni

Jauns.lv

Otrdien Rīgas pašvaldības policisti devās uz izsaukumu Ziepniekkalnā, kur bija izcēlies ģimenes konflikts.

Pašvaldības policijā Kasjauns.lv uzzināja, ka, ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa izsaucēju, kura pastāstīja, ka atnākusi mājās no darba un iereibušais vīrs sācis konfliktēt, kļuvis agresīvs un sievieti pagrūdis. Ģimenes konfliktu vērojuši divi nepilngadīgi bērni. Jaunākais bērns pirms policijas ierašanās aizsūtīts pie vecmāmiņas.

Cietusī pastāstīja, ka viņai vienā dzīvoklī ar agresīvi noskaņoto vīru ir bail atrasties. Kārtības sargi sievieti informēja par iespēju nošķirt agresīvi noskaņoto vīru no ģimenes, taču sieviete pavēstīja, ka ir informēta par šādu iespēju un vēlējās, lai vīru aiztur tikai uz neilgu laiku līdz viņš nomierinās.

Sastapts arī pats vaininieks, kurš neskatoties uz policistu klātbūtni turpināja izturēties agresīvi pret savu sievu, solot par visu atdarīt. Vīrieša attieksme bija izaicinoša un necieņas pilna, kas robežojās ar roku vicināšanu, informē policijā. 

Iereibušais kungs aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur pagaidu aizturēšanas telpā 43 gadus vecais vīrietis nomierinājās, pēc kā atbrīvots. Ar vīrieti veiktas pārrunas par viņa rīcības iespējamām sekām. 

Kasjauns.lv/Foto: Pašvaldības policija