Radio SWH Rock sāk skanēt Liepājā – 95.6 FM
Radio SWH Rock dibināts 2001. gada 15. novembrī un teju 15 gadus darbojas kā stabila roka žanra radio stacija.
Kultūra
2016. gada 22. augusts, 11:30

Radio SWH Rock sāk skanēt Liepājā – 95.6 FM

Jauns.lv

Aizvadītajās nedēļas nogalē kopā ar Liepājā sen gaidītu Prāta Vētras koncertu, tiek ieskandināts arī sen pelnīts roka radio.

Sestdien 20. augustā, izskanot Prāta Vētras koncertam Liepājā, Renārs Kaupers no skatuves paziņoja par Radio SWH Rock frekvences atklāšanu Liepājā. Turpmāk roks dārdēs arī Liepājā un tās apkārtnē frekvencē 95,6.

Roka radio ienākšana Liepājā, kā arī Radio SWH Rock 15. dzimšanas diena tiks svinēta šī gada 12. novembrī klubā Fontaine Palace, dāvinot liepājniekiem un pilsētas viesiem labāko Latvijas rokmūziķu koncertu. "Liepāja jau sen to bija pelnījusi," atzīst A/S Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, tēlaini piebilstot: "...tiek atdots parāds – Latvijas roka šūpulim, Liepājai, tiek atgriezts gara bērns."

Radio SWH Rock dibināts 2001. gada 15. novembrī un teju 15 gadus darbojas kā stabila roka žanra radio stacija. Radio SWH Rock ir Baltijā vienīgā stacija, kas 24 stundas diennaktī atskaņo rokmūziku un gadu gaitā pulcējusi daudz lojālu klausītāju – roka cienītāju. No klasiskā roka himnām, kas radītas 60. un 70., līdz mūsdienu spilgtākajiem žanra pārstāvjiem – tajā skan labākais un pazīstamākais no visām desmitgadēm.

Šīs vasaras sākumā A/S Radio SWH ieguva jaunas apraides tiesības vairākām raidstacijām – Radio SWH drīzumā sāks skanēt arī Pāvilostā, Radio SWH+ nesen sāka apraidi Lielvārdē, šī gada nogalē tiks atvērta frekvence arī Tukumā, bet jau pieminētais Radio SWH Rock tuvākajā nākotnē būs dzirdams ne tikai Rīgā un Liepājā, bet arī Saulkrastos un Salacgrīvā.


Kasjauns.lv/Foto: No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva