Kultūra
2016. gada 22. augusts, 16:45

"Nereāli..." Cilvēki sajūsmā par izpārdoto "Prāta vētras" koncertu Liepājā. FOTO

Jauns.lv

Nedēļas nogalē sociālajos tīkos apsīksies sēņu fotogrāfiju, jo notiek "Prāta vētra" koncerts - ironizēja mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji un nebija nemaz tālu no patiesības. 

Pieprasījums pēc koncerta biļetēm bija tik liels, ka sestdienas pusdienlaikā koncerts tika pasludināts par izpārdotu. Neskatoties uz to, daudzi cilvēki pulcējušies arī Jūrmalas parkā un Liepājas pludmalē. 

Grupas pārstāve Ieva Liepa norādīja, ka sociālo tīklu ieraksti liecinot arī par to, ka grupas bundzinieka Kaspara Rogas bungu skaņas esot bijušas dzirdamas pat Grobiņā, tāpēc grupa pārliecināta, ka tā ieskandināja visu pilsētu.

"Prāta vētra" nedēļas nogalē valdīja ne tikai Liepājā, bet arī sociālajos tīklos, kur iedzīvotāji steidza dalīties ar emocijām, fotogrāfijām, koncerta laikā nofilmētiem koncerta fragmentiem un pat asprātībām. 

Pēc koncerta savā "Twitter" kontā sajūsminājās arī basketbolists Kristaps Porziņģis, kura komentārs bija īss, bet trāpīgs: "Nereāli!!" Cilvēki priecājās, ka koncerta apmeklētājus palutināja ne tikai grupas uzstāšanās, bet arī vasarīgi siltais laiks. Kopumā cilveki dalījās, ka koncerts sniedzis viņiem laimes sajūtu un uzlādēja ar pozitīvu enerģiju. 

 

Biji koncertā? Apskati foto! Varbūt atradīsi arī sevi! Kasjauns.lv/LETA/Foto: Nauris Garkaklis; LETA