Atliek jautājumu par 150 000 eiro piešķiršanu LTV kampaņai pret ēnu ekonomiku
Bija plānots, ka valdība šonedēļ lems par 151 611 eiro piešķiršanu LTV raidījumu veidošanai par ēnu ekonomiku un aplokšņu algu problemātiku.
Politika
2016. gada 22. augusts, 18:23

Atliek jautājumu par 150 000 eiro piešķiršanu LTV kampaņai pret ēnu ekonomiku

Jauns.lv

Uz nedēļu atlikts jautājums par 151 611 eiro piešķiršanu Latvijas Televīzijai (LTV) raidījumu veidošanai par ēnu ekonomikas problemātiku, šodien žurnālistiem pēc valdību veidojošo partiju sanāksmes pavēstīja "Vienotības" priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns.

Šī jautājuma izskatīšana atlikta uz nedēļu pēc "Vienotības" priekšlikuma, lai līdzekļu pārdalē nenotiktu rīkošanās, kā "Rīgas domē ierasts", bet jautājums tiktu rūpīgi izvērtēts, izrietēja no politiķa sacītā.

Kā ziņots, bija plānots, ka valdība šonedēļ lems par 151 611 eiro piešķiršanu LTV raidījumu veidošanai par ēnu ekonomiku un aplokšņu algu problemātiku.

Šā gada 21.jūlijā Finanšu ministrija (FM) saņēma LTV vēstuli, kurā tika lūgts finansējums 2016.gadam 151 611,24 eiro apmērā, lai veidotu raidījumus par ēnu ekonomiku un aplokšņu algu problemātiku.

Minētajā vēstulē LTV norāda, ka būtu nepieciešams savā saturā pievērst vairāk uzmanības valsts nodokļu politikas un ekonomikas attīstības jautājumiem. 2016.gada rudens sezonā LTV piedāvā veidot papildu satura un komunikāciju programmu par pelēkās ekonomikas un aplokšņu algu problemātiku.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA