Slimnīcā ar smagām traumām nogādāta pa logu izkritusi sieviete
Sieviete kritusi no piektā stāva.
112
2016. gada 25. augusts, 11:43

Slimnīcā ar smagām traumām nogādāta pa logu izkritusi sieviete

Jauns.lv

Aizvadītajā diennaktī Rīgā slimnīcā nogādāta kāda 30 gadus veca sieviete, kura alkohola reibumā bija izkritusi pa logu, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ( NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Notikušā apstākļi esot neskaidri, bet klātesošie norādījuši, ka sieviete kritusi no piektā stāva. Viņa guvusi politraumu un smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā. Vītola stāstīja, ka notikuma vietā strādāja divas mediķu brigādes, tai skaitā ārsta speciālista brigāde.

Vidzemē kāds 47 gadus vecs vīrietis kritis no trešā stāva balkona. Viņš bija gribējis pārkāpt pa balkoniem uz savu dzīvokli, jo aizcirtušās durvis. Vīrietis bijis alkohola reibumā un, nenoturot līdzsvaru, kritis. Viņš guvis vēdera traumu. Tāpat mediķiem ir arī aizdomas par mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Savukārt Kurzemē 45 gadus vecs vīrietis, ciemojoties pie paziņām, uzkāpis uz stalažām un kritis no aptuveni četru metru augstuma. Viņš guvis krūškurvja traumu ar aizdomām par ribu lūzumuiem. Mediķiem ir arī aizdomas par mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD reaģēja uz 1080 izsaukumiem, no kuriem 188 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

BNS / Foto: Evija Trifanova/LETA