Kardašjana nebeidz vien jūsmot par sevi bikini. Top selfiju tūkstoši. FOTO
Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana nokritusies svarā līdz 52 kilogramiem un turpina jūsmot par savu augumu.
Sabiedrība
2016. gada 26. augusts, 05:01

Kardašjana nebeidz vien jūsmot par sevi bikini. Top selfiju tūkstoši. FOTO

Jauns.lv

Selfiju karaliene un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana (35) ar abiem bērniem un draudzenēm devusies brīvdienās uz Meksiku, kur daudz laika pavada pludmalē, gozējoties saulītē, peldoties un fotografējoties, fotografējoties, fotografējoties...

Pirms nedēļas sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana lepojās apģērbu zīmola „Revolve” rīkotajā ballītē ar „lapsenes vidukli”. Pirms došanās uz pasākumu viņa sociālajos tīklos publiskoja bildīti un saviem faniem apvaicājās: „Klau, draugi, vai jums nešķiet, ka mans viduklis izskatās kā apstrādāts ar „Photoshop” palīdzību? Gatavais neprāts. Tas kļuvis tik tievs!” Šādu monologu realitātes šovu zvaigzne uzrakstīja, priecājoties par savu spoguļattēlu, kad bija ģērbusies demokrātisko cenu zīmola „Privacy Pleas” kleitā par 80 eiro un bofortos ar vaļējiem purngaliem, kas ir viņas vīra repera Kanjes Vesta modes zīmola „Yeezy” produkts un maksā 1120 eiro.

Tagad Kima ar meitu Nortu, dēlu Seintu un savām draudzenēm devusies atpūsties uz Meksikas kūrortu. Tur sociālo tīklu karaliene neaizmirst arī iepozēt selfijiem un piedalīties privātā fotosesijā. Kima šobrīd ļoti lepojas ar savu augumu. Decembrī pēc otrā bērna – dēla Seinta – nākšanas pasaulē, viņa uzstādīja sev mērķi nokristies svarā līdz 54 kg atzīmei. Spriežot pēc jaunākajiem ierakstiem sociālajos tīklos, Kimai tas ir izdevies ar uzviju. Viņa sver par diviem kilogramiem mazāk nekā bija uzstādījusi sev nospraustajā mērķī.

Kima ir kā apsēsta ar „selfijiem”. Viņa tos uzņem vienmēr un visur. Pirms dažiem gadiem viņa lepojās ar savu personīgo rekordu. Taizemes ceļojuma laikā vienā dienā (!) viņa bija uzņēmusi 1200 pašbildīšu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press