Sabiedrisko attiecību maģistra studijas "Turībā" – iespēja kļūt par pieprasītu nozares speciālistu
Biznesa augstskolas Turība Komunikācijas fakultātes dekāns Andris Pētersons.
Sabiedrība
2016. gada 26. augusts, 09:30

Sabiedrisko attiecību maģistra studijas "Turībā" – iespēja kļūt par pieprasītu nozares speciālistu

Jauns.lv

Maģistra studijas Biznesa augstskolas Turība studiju programmā „Sabiedriskās attiecības” ir loģisks turpinājums tiem, kuri vēlas kļūt par pieprasītiem speciālistiem sabiedrisko attiecību nozarē ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā arēnā.

Vadošs amats jau esošā kompānijā vai savs uzņēmums

Studiju programmā iespējams apgūt, kā izstrādāt un ieviest uzņēmuma vai starptautiskas organizācijas komunikācijas stratēģiju; kā vadīt savu komunikācijas uzņēmumu; kā risināt konfliktus, izmantojot lobēšanas tehnoloģijas; kā arī to, kā pārstāvēt uzņēmuma vai organizācijas intereses, veidot tā tēlu un argumentēti izklāstīt pieņemtās pozīcijas un paveiktos darbus.

Plašas karjeras iespējas

Absolvējot studiju programmu „Sabiedriskās attiecības”, kuras ilgums ir 1,5 vai 2 gadi, paveras plašas karjeras iespējas. Pēc studiju beigšanas vai jau studiju laikā iespējams vadīt sabiedrisko attiecību vai komunikācijas uzņēmumu; vadīt sabiedrisko attiecību struktūrvienību uzņēmumā, ministrijā, valsts aģentūrā vai nevalstiskajā organizācijā; izmantojot augstskolā iegūtās zināšanas iespējams veidot politiķa vai ierēdņa karjeru, turklāt, iegūtais zināšanu līmenis sniedz iespēju mācīt sabiedriskās attiecības citiem, darboties patstāvīgi un vadīt savu komandu. Studijas ir lieliska iespēja papildināt zināšanas tiem, kuri jau darbojas sabiedrisko attiecību nozarē un vēlas paplašināt savas karjeras virsotnes.   

Mācīties no nozares profesionāļiem, un kļūt par profesionāli pašam

Biznesa augstskolas Turība piedāvātajai sabiedrisko attiecību studiju programmai ir virkne būtisku priekšrocību:

-    iespēja mācīties no nozares praktiķiem: Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektores vietnieces Ineses Stepiņas, modes zīmola Alexsander Pavlov komunikācijas vadītājas Renātes Sluckas, Nacionālā Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes locekļa, profesora Aināra Dimanta u.c.

-    izcilas apmaiņas programmas Voidas Universitātē Norvēģijā, Cepelīna Universitātē Vācijā un Mursijas Universitātē Spānijā;

-    ar fakultātes rekomendāciju iespējams kļūt par Latvijas Asociācijas Sabiedrisko attiecību profesionāļiem biedru, ja nozarē ir strādāts vismaz trīs gadus;

-    programma pieejama arī angļu valodā.

Pārdomāts studiju kursu saturs

Maģistra programmā „Sabiedriskās attiecības” tiek piedāvāti dažādi studiju kursi, kuros gūtās zināšanas noderēs gan tiem, kuri jau darbojas nozarē, gan tiem, kuri tikai uzsāk darbu sabiedrisko attiecību jomā. „Stratēģiskā vadība”, „Konfliktoloģija”, „Lobēšanas tehnoloģijas”, „Sabiedrisko attiecību ētika un sociālā atbildība”, u.c. studiju kursi sniegs pilnvērtīgu ieskatu nozarē.

Nodarbības notiek otrdienu vakaros un sestdienās. Papildu informācija par studiju programmu atrodama Biznesa augstskolas Turība mājas lapā www.turiba.lv Turība – praktiski labākā augstskola Latvijā!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība/Publicitātes foto