Pasaules apceļotājas Mias slepkavības lieta: gaismā nāk baisi fakti par francūža izdarībām
Meitene jau gadu bija ceļojusi pa pasauli.
Sabiedrība
2016. gada 26. augusts, 12:24

Pasaules apceļotājas Mias slepkavības lieta: gaismā nāk baisi fakti par francūža izdarībām

Jauns.lv

Francūzis, kuru apsūdz britu pasaules apceļotājas Mias Elifas-Čangas noslepkavošanā, esot mēģinājis meiteni ievilkt gultā. Tapis zināms, ka abi strādājuši kopā fermā Austrālijā. 

Britu mediji vēstī, ka meitenes slepkavas vārds ir Smails Ajads. Viņš ar Miu strādājis kopā fermā, kuras īpašniece stāstīja, ka vīrietis esot bijis jauks un smaidīgs. 

Īpašniece Lorēna Gorizia pastāstīja, ka Smails bija nostrādājis fermā nedēļu. Tāpat atklājies, ka aizturētais dažas stundas pirms meitenes noduršanas bija smēķējis marihuānu. 

"Viņš ilgāku laiku mēģināja pārgulēt ar Miu. Nabaga bērns, viņa bija brīnišķīga meitene...viņa to nevēlējās," sacīja īpašniece. 

Policija šobrīd izmeklē, vai slepkavības motīviem bijis "romantisks" raksturs, taču Kvīnslendas policijas pārstāvis Rejs Roverder sacījis: "Es neticu, ka tur bija kāda romantika. Skaidrs, ka noteikti ne no Mias puses."

Smails tikmēr hosteļa visiem stāstījis, ka viņi ar Miu ir iemīlējušies. Tāpat, pētot viņa interneta meklējumu vēsturi, atklājies, ka viņš bijis apsēsts ar modeli un UFC čempioni Ariannī Selesti, kura vizuāli ir ļoti līdzīga Miai. 

Jau vēstīts, ka Austrāliju šokējusi traģēdija jauniešu ceļotāju hostelī Kvīnslendā - kāds francūzis, iespējams, izkliedzot arābu saukli "Allahu Akbar", noslepkavojis 21 gadu veco Lielbritānijas pilsoni Miu Elifu-Čangu. 

29 gadus vecais aizdomās turētais esot vairākkārt atkārtojis frāzi arābu valodā, kas tulkojumā nozīmē "Dievs ir visuvarens". 

Pēc notikušā policija neizslēdza versiju, ka vīrietis varētu būt psihiski slims, pārlietojies narkotikas vai arī radikalizējies. 

Bojāgājusī Mia tikko bija sākusi strādāt fermā Kvīnslendā savas pasaules apceļošanas tūres ietvaros. 

Meitene jau gadu bija ceļojusi pa pasauli un nupat ieradās Austrālijā, lai trīs mēnešus pastrādātu fermā. Viņa bija apceļojusi Maroku, Indonēziju, Vjetnamu, Turciju un Indiju. 

 

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press


Tēmas