Ar Vējoņu pāra piedalīšanos Dzintaros izskan "Teātra dziesmu pērles". FOTO
Dziedošie aktieri īsi pirms koncerta „Teātra dziesmu pērles” fotografējās ar Valsts pirmo pāri — prezidentu Raimondu Vējoni un viņa kundzi Ivetu.
Kultūra
2016. gada 27. augusts, 17:09

Ar Vējoņu pāra piedalīšanos Dzintaros izskan "Teātra dziesmu pērles". FOTO

Jauns.lv

Dzintaru koncertzālē aizvadīts krāšņs koncerts „Teātra dziesmu pērles”, kuru ar savu klātbūtni pagodināja Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu. Īpaša bija pirmā pāra sasveicināšanās ar dziedošajiem aktieriem.

Īsi pirms koncerta „Teātra dziesmu pērles” valsts pirmais pāris – Raimonds un Iveta Vējoņi – steidza sasveicināties ar dziedošajiem aktieriem un uzņemt kopīgas fotogrāfijas. Uz pozitīvas nots arī turpinājās koncerts.

Koncerta apmeklētāji varēja baudīt dziesmas no latviešu teātra izrādēm „Lilioms”, „Šerloks Holmss”, „Īsa pamācība mīlēšanā”, „Šveiks”, „Trīs musketieri”, „Adata”, „Vella kalpi” un citām. Aplausiem skanot, kompozīcijas izdziedāja aktieri Rēzija Kalniņa, Zane Jančevska, Olga Dreģe, Zane Dombrovska, Jānis Paukštello, Andris Bērziņš, Artis Robežnieks, Rihards Lepers un Varis Vētra, kurš bija arī šī vakara vadītājs.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders