Skolotājs no nepilngadīgām meitenēm vēlas pirkt biksītes un veic intīmus piedāvājumus
Īstenojot eksperimentu, raidījuma veidotājiem izdevies sastapt vīrieti, kurš sākotnēji apgalvojis, ka tikai vēlējies iepazīties.
112
2016. gada 30. augusts, 22:11

Skolotājs no nepilngadīgām meitenēm vēlas pirkt biksītes un veic intīmus piedāvājumus

Jauns.lv

Kāds skolotājs no Latvijas reģiona pilsētas nepilngadīgām meitenēm piedāvājis piepelnīties, apmierinot viņa seksuālās vēlmes, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vīrietis ar sludinājuma palīdzību piedāvājis meitenēm no Rīgas vai Zemgales kļūt par viņa "palīdzēm" un pirkt viņu ilgu laiku nēsātās apakšbikses par 15-20 eiro. Kāda jauniete ziņojusi, ka tam sekojis arī piedāvājums kopīgi pavadīt nakti, par to saņemot 80 eiro, kā arī veikt dažādas citas intīmas darbības.

Īstenojot eksperimentu, raidījuma veidotājiem izdevies sastapt vīrieti, kurš sākotnēji apgalvojis, ka tikai vēlējies iepazīties un nesaskata neko sliktu faktā, ka meitenes ir nepilngadīgas. Uz darba noslēpumaino darba vakanci pieteicās speciāli "Bez Tabu" sarunāta sieviete, kura darba piedāvātājam norādīja, ka ir nepilngadīga. Pēc mirkļa jaunā sieviete saņēmusi ziņu no darba devēja, ka piedāvātais darbs ir intīms.

Sarunas laikā viņš atzinis, ka ir skolotājs, un apgalvojis, ka nesazinās ar meitenēm, kas ir jaunākas par 16 gadiem. Kā noskaidroja "Bez Tabu", vīrietis – darba devējs ir skolotājs. "Es nerakstu mazgadīgajām. Es zinu, ka zem 16 nevar. Pēc 16 katrs jau var lemt. No 16 gadiem cilvēks atbild par savām darbībām," skaidroja vīrietis.

Lai gan vīrietis vispirms paziņojis, ka viņam šādas nodarbes nešķiet nekas slikts, vēlāk viņš solījis, ka labosies.

Kasjauns.lv, LETA/Foto: Shutterstock