Policija par automašīnas zādzības mēģinājumu aizturējusi divus jauniešus
"Ford" markas automašīna bija izsists kreisās puses aizmugurējais stikls. Attēls no notikuma vietas.
112
2016. gada 31. augusts, 14:23

Policija par automašīnas zādzības mēģinājumu aizturējusi divus jauniešus

Jauns.lv

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) vakarnakt par automašīnas zādzības mēģinājumu aizturējusi divus jaunus vīriešus.

RPP pastāstīja, vakar naktī policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Emmas ielā, kur jaunieši, iespējams, mēģināja nozagt kādu automašīnu. Dodoties uz notikuma vietu, no aculiecinieka saņemta informācija, ka jaunieši aizgājuši pie netālu esošā soliņa.

Ierodoties adresē, apsekota norādītā teritorija un pamanīta "Ford" markas automašīna, kurai bija izsists kreisās puses aizmugurējais stikls. Turpinot apsekot apkārtni, ieraudzīti divi aprakstam atbilstoši jaunieši. Personas, redzot policijas tuvošanos, sāka bēgt. Uz notikuma vietu nosūtīta vēl viena auto patruļa.

Bēgšanas laikā abi jaunieši pakrita, un policijas darbinieki vienu no viņiem panāca un aizturēja. Savukārt otram jaunietim, kurš bija ģērbties tumšās drēbēs, neapgaismotajā pagalmā izdevās nozust no policistu redzesloka.

Aizturētais 19 gadus vecais jaunietis, paskaidroja, ka otru personu pazīstot vien dažas dienas un neko par viņu nezinot. Tikmēr otra auto patruļa, apsekojot tuvāko apkārtni, pamanīja jaunieti, kurš atbilst aizbēgušās personas aprakstam. 22 gadus vecais jaunietis aizturēts un nogādāts uz notikuma vietu, kur atpazīts.

Abas personas nodotas Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

LETA/Foto: Rīgas Pašvaldības policija