Remontdarbi ieilgšot tikai Lāčplēša ielā
Ielu braucamās daļas remontdarbi Rīgā ieilgs tikai Lāčplēša ielā, vēsta Rīgas domē.
Sabiedrība
2016. gada 31. augusts, 16:45

Remontdarbi ieilgšot tikai Lāčplēša ielā

Jauns.lv

Ielu braucamās daļas remontdarbi ieilgs tikai Lāčplēša ielā, bet citās Rīgas ielās tie šodien tiks pabeigti, norādīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Viņa teica, ka "nav nekādas indikācijas, ka remontdarbi ielu braucamajās daļās varētu aizkavēties, un viss notiek pēc plāna". Termiņš remontdarbiem Lāčplēša ielā ir nedaudz pagarināts, jo notiek pazemes komunikāciju darbi. Šajā ielā darbus pabeigs pāris nedēļu laikā.

Dimante pastāstīja, ka ietvju remontdarbi gandrīz visur ir pabeigti, izņemot atsevišķas vietas Brīvības un Lāčplēša ielās, kur remontdarbi turpināsies līdz 10.septembrim, un Barona ielā, kur remontdarbi turpināsies līdz 10.oktobrim.

Jau ziņots, ka lielākie remontdarbi Rīgas ielās tiks pabeigti līdz 1.septembrim, arī uz ietvēm pie skolām, savukārt pārējo ietvju remontu paredzēts noslēgt septembra pirmajā nedēļā, šonedēļ solīja pašvaldības vadītājs Nils Ušakovs (S).

Ietves atsevišķos Brīvības ielas posmos tikšot pabeigtas līdz 5.septembrim un 8.septembrim, bet "tas jau vairs nav kritiski - tur paliek atsevišķi kvartāli", uzsvēra Ušakovs. Savukārt Lāčplēša ielas posmā līdz Čaka ielai darbi varētu tikt pabeigti ātrāk - līdz 2.septembrim, tomēr posmā no Čaka ielas, kur notiek arī darbi ar komunikācijām, darbi varētu ritēt vēl visu septembri.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA