Kolēģi pārsteigti: skolotājs, kurš meitenēm prasīja biksītes, bijis kluss un mierīgs
Par kopīgi pavadītu nakti skolotājs piedāvājis 80 eiro.
112
2016. gada 2. septembris, 11:01

Kolēģi pārsteigti: skolotājs, kurš meitenēm prasīja biksītes, bijis kluss un mierīgs

Jauns.lv

Mežgaļu pamatskolas ģeogrāfijas skolotājs, kurš internetā nepilngadīgajām piedāvāja piepelnīties, sniedzot intīma rakstura pakalpojumus, darbu izglītības iestādē ir atstājis, aģentūru LETA informēja skolas direktore Solvita Putele.

"Viņš ir uzrakstījis atlūgumu," skaidroja direktore, atzīstot, ka kolēģi par notikušo ir pārsteigti, jo pedagogs skolā bija nopietns, kluss un mierīgs.

Putele stāstīja, ka bez ģeogrāfijas skolotāja izglītības iestāde nepaliks, jo ir cits speciālists, kas pasniedz šo priekšmetu.

Jau ziņots, ka kāds skolotājs no Latvijas reģiona pilsētas nepilngadīgām meitenēm piedāvājis piepelnīties, apmierinot viņa seksuālās vēlmes, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Vīrietis ar sludinājuma palīdzību piedāvājis meitenēm pirkt viņu nēsātās apakšbikses. Kāda jauniete ziņojusi, ka tam sekojis arī piedāvājums kopīgi pavadīt nakti, par to saņemot 80 eiro, kā arī veikt dažādas citas intīmas darbības.

Īstenojot eksperimentu, raidījuma veidotājiem izdevies sastapt vīrieti, kurš sākotnēji apgalvojis, ka tikai vēlējies iepazīties un nesaskata neko sliktu faktā, ka meitenes ir nepilngadīgas. Sarunas laikā viņš atzinis, ka ir skolotājs, un apgalvojis, ka nesazinās ar meitenēm, kas ir jaunākas par 16 gadiem.

Lai gan vīrietis vispirms paziņojis, ka viņam šādas nodarbes nešķiet nekas slikts, vēlāk viņš solījis, ka labosies.

LETA/Foto: Shutterstock