Prieciņš "Šerloka" faniem. Jaunās sezonas pirmā oficiālā FOTO
Šerloks Holmss un Doktors Vatsons drīz atkal atgriezīsies uz ekrāniem. Lūk, pirmā oficiālā fotogrāfija ceturtajai sezonai, kas gaidāma „kaut kad nākamgad”.
Kultūra
2016. gada 2. septembris, 13:38

Prieciņš "Šerloka" faniem. Jaunās sezonas pirmā oficiālā FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Šerloks” („Sherlock”) veidotāji sociālajos tīklos publiskojuši attēlu ar Šerloku Holmsu (Benedikts Kamberbačs) un Džonu Vatsonu (Martins Frīmens). Seriāla jaunā – ceturtā – sezona gaidāma nākamgad.

Sociālajos tīklos publiskotajā attēlā tā vien šķiet, ka Holmss ir gatavs izdarīt nozīmīgu atklājumu, bet Vatsons nav gluži vienisprātis ar draugu. Doktora mati ievērojami nosirmojuši ievērojami, iespējams, tur pie vainas arī viņa labākā drauga niekošanās ar narkotikām.

Seriāla jaunajā reklāmas video jaušams, ka gaidāmā sezona vairāk līdzināsies šausmu filmai, kurā būs daudz dīvainu trokšņu, ļaunu smieklu un sajūta, ka „kaut kas tuvojas”.

Lai nu kā, attēls sola, ka Holmsa un Vatsona īstu vīru draudzība turpināsies arī pēc ilgāka pārtraukuma, un Šerloks nebūs aizstājis draugu ar suni, kā baidījās daži seriāla fani. Tiek pieļauts, ka jaunā sezona „Šerlokam” būšot pēdējā.

Seriāla „Šerloks” gaidāmas ceturtās sezonas reklāmas video
Kasjauns.lv / Foto: Facebook