Atkal traģiska diennakts uz Latvijas ceļiem
Uz Latvijas ceļiem vakar atkal izdzisa divu cilvēku dzīvības.
112
2016. gada 7. septembris, 10:21

Atkal traģiska diennakts uz Latvijas ceļiem

Jauns.lv

Vakar ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un Nīcas novadā bojā gājuši divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgā, Viestura prospektā, 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen" notriecis aptuveni 60 gadus vecu vīrieti, kura personība pagaidām nav noskaidrota. Vīrietis no gūtajām traumām miris.

Savukārt Nīcas novadā, uz ceļa Liepāja-Lietuvas robeža, 1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Chrysler Voyager" pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ ietriecies kokā. Automašīnas šoferis ar traumām nogādāts slimnīcā, bet negadījuma vietā bojā gājusi 1985.gadā dzimusī automašīnas pasažiere.

Olaines novadā, ceļa Rīga-Jelgava-Meitene 27.kilometrā, 1987.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna "Volkswagen" sadūrusies ar alni. Pēc negadījuma slimnīcā ar traumām nogādāts automašīnas vadītājs un 1984.gadā dzimis pasažieris.

Savukārt Rīgā, Gogoļa ielā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu autobusu uzbraucis 1960.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl 15 cilvēki.

LETA/Foto: Lita Krone/LETA