Patvēruma meklētāju medicīnas kabineta izveidei atvēlēs 70 tūkstošus eiro
Medicīnas kabineta izveidei patvērumu meklētāju centrā atvēlēs 70,4 tūkstošus eiro.
Sabiedrība
2016. gada 10. septembris, 17:47

Patvēruma meklētāju medicīnas kabineta izveidei atvēlēs 70 tūkstošus eiro

Jauns.lv

Medicīnas kabineta izveidei un uzturēšanai patvērumu meklētāju centrā atvēlēs 70,4 tūkstošus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes rīkotajā iepirkumā par medicīnas kabineta izveidi pieteicās trīs kandidāti, no kuriem par uzvarētāju atzīta "Veselības centru apvienība". Uzvarētājs noteikts pēc viszemākās piedāvātās cenas. Kopējā līgumcena ir 70 384 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Atbilstoši nolikumam, medicīnas kabinetu plānots izveidot patvēruma meklētāju izmitināšanas centra pirmā stāva četrās telpās, kur paredzēts ārsta un medicīnas māsas/ārsta palīga kabinets pacientu pieņemšanai, procedūru kabinets, medicīnas māsas vai ārsta palīga kabinets un personāla telpa.

Iepirkuma izpildes laiks ir līdz 2017.gada 31.decembrim no līguma spēkā stāšanās brīža.

IUB mājaslapā teikts, ka iepirkums tiek īstenots Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda 2014.-2020.gada programmas projekta "Atbalsta pasākumi personu, kurām nepieciešama starptautiskā aizsardzība, uzņemšanai un izmitināšanai Latvijā" ietvaros.

BNS / Foto: LETA