Kartupeļu talka Krimuldā beidzas ar šaušanu, nāves bailēm un specvienības iesaistīšanos
Speciālo uzdevumu bataljona policisti vainīgo atrada veikalā, pērkot grādīgo dziru.
112
2016. gada 12. septembris, 15:19

Kartupeļu talka Krimuldā beidzas ar šaušanu, nāves bailēm un specvienības iesaistīšanos

Jauns.lv

Speciālo uzdevumu bataljona policisti aizturējuši iereibušu vīrieti, kurš draudēja nogalināt savu sievu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargi informē, ka sestdienas pēcpusdienā kādā Krimuldas novada kartupeļu laukā izcēlās sadzīviska rakstura ģimenes strīds starp 1961.gadā dzimušu vīrieti, viņa sievu un sievas dēlu. 

Strīdam iekarstot, vīrietis ne pa jokam sadusmojies, aizgājis līdz netālu esošajai mašīnai, paņēmis savu medību bisi, kuru turpat pielādējis, un draudējis nogalināt savu sievu.

Sievai, uztverot šos draudus nopietni, izdevās aizbēgt uz mājām un izsaukt Valsts policiju. Zvanot likumsargiem, sieviete izdzirdēja šāvienu no kartupeļu lauka. Par laimi, strīdā neviens necieta, jo 2,7 promiļu reibumā esošais vīrietis šāvienu raidīja zemē.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki, aizturot agresīvo vīrieti netālu no vietējā veikala, kurā viņš jau bija paspējis iegādāties papildu grādīgo dziru. Aizturētais gan skaidroja, ka notikušais ir tikai joks, kurš nav bijis jāuztver nopietni.

Saistība ar notikušo uzsākts kriminālprocess. Par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Kasjauns.lv/Foto: Valsts policija