Aicina uzņēmējus pieteikties dalībai starptautiskā nekustamā īpašuma gadatirgū MIPIM-2017
Runā Rīga
2016. gada 13. septembris, 13:38

Aicina uzņēmējus pieteikties dalībai starptautiskā nekustamā īpašuma gadatirgū MIPIM-2017

Jauns.lv

Sākot gatavošanos prestižajam starptautiskajam nekustamā īpašuma un investīciju forumam MIPIM, kas norisināsies Francijas pilsētā Kannās no 2017.gada 14.marta līdz 17.martam, Rīgas dome aicina uzņēmējus un pašvaldības pieteikties dalībai šajā forumā vienotā stendā ar Rīgas pašvaldību.

MIPIM tiek uzskatīts par lielāko, autoritatīvāko un reprezentablāko investīciju forumu pasaulē, kurā tiek akcentēti svarīgākie notikumi nekustamo īpašumu, arhitektūras un būvniecības jomā. Nākamgad izstāde MIPIM norisināsies jau divdesmit septīto reizi, pulcinot vairāk nekā 20 000 pasaules nekustamo īpašumu tirgus dalībnieku - teritoriju attīstības koncepciju izstrādātājus, investorus no 90 dažādām pasaules valstīm u.c.

Rīga prestižajā izstādē MIPIM piedalīsies jau desmito reizi, lai veicinātu galvaspilsētas un tajā darbojošos uzņēmumu atpazīstamību kā investīcijām pievilcīgu galamērķi, kā arī stimulētu investīciju piesaisti konkrētiem attīstības projektiem, tādejādi sekmējot ekonomisko darbību pilsētā un Latvijā kopumā.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību


Karlīna Timofejeva / Foto: mipim.com/