Rīgā atkal koncertēs ekstravagantais vācu mūziķis Makss Rābe
Makss Rābe Rīgā atgriezies pēc vairāku gadu pārtraukuma.
Kultūra
2016. gada 14. septembris, 12:17

Rīgā atkal koncertēs ekstravagantais vācu mūziķis Makss Rābe

Jauns.lv

Šovakar Rīgas Kongresu namā ar elegantu koncertu uzstāsies vācu mūziķis Makss Rābe un "Palast Orchester", kurš Rīgā atgriezies pēc vairāku gadu pārtraukuma, informēja koncertaģentūras "FBI" sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ekstravagantais mūziķis Latvijas publikai piedāvās koncertprogrammu "Eine Nacht in Berlin" ("Nakts Berlīnē"), kurā izpildīs 20. un 30.gadu kompozīcijas no Veimāras ziedu laikiem. Kopš pirmizrādes šā gada sākumā koncertprogrammu apmeklējuši jau vairāk nekā 16 000 skatītāju 16 pilsētās.

""Eine Nacht in Berlin" ir kas vairāk par koncertu - tās ir neizmirstamas emocijas, savdabīgs ceļojums laikā, kurā mākslinieki izpilda 20. un 30.gadu oriģinālskaņdarbus, kā arī mūsdienu hitu aranžējumus atbilstošā noskaņā. Lai kurā valstī Makss Rābe un orķestris uzstātos, kritiķi velta slavinošus vārdus, dēvējot "Eine Nacht in Berlin" par šarmantu, inteliģentu un unikālu šovu, kura laikā no skatuves strāvo augstākās klases izpildījums un autentiska noskaņa," klāstīja Kārkliņš.

Rīgas Kongresu nama durvis apmeklētājiem tiks atvērtas plkst.19, bet koncerts sāksies plkst.20. Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Makss Rābe: "Oops I did it again" - video: LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video