Policija ieguvusi operas zagļa attēlu un lūdz atsaukties aculieciniekus
Kamēr operas mākslinieki uzstājās, no neaizslēgtas ģērbtuves tika nozagtas viņu mantas - datori, mobilie telefoni, nauda un dažādas citas personīgās lietas.
112
2016. gada 14. septembris, 15:31

Policija ieguvusi operas zagļa attēlu un lūdz atsaukties aculieciniekus

Jauns.lv

Valsts policijai ir izdevies iegūt videonovērošanas kameru ieraksta attēlu, kurā redzams iespējamais Latvijas Nacionālās operas un baleta mākslinieku apzadzējs, informēja Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Videonovērošanas kameru ierakstos ir fiksēts, kā minētajā datumā nepiederoša persona ieiet gaitenī, kas ved uz mākslinieku ģērbtuvi. Valsts policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruni 6 7 086 200, 6 7 086 227 vai 110.

Kā ziņots, kamēr operas mākslinieki uzstājās, no neaizslēgtas ģērbtuves tika nozagtas viņu mantas - datori, mobilie telefoni, nauda un dažādas citas personīgās lietas. Policija ir saņēmusi iesniegumus no astoņiem cietušajiem. Nozagto mantu kopējā vērtība tiek lēsta aptuveni 4000 eiro vērtībā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju zādzība notikusi koncerta izskaņā, kad visi mākslinieki atradušies uz teātra skatuves.

Ceturtdien, 8.septembrī, ar Galā koncertu tika sākta LNOB jaunā sezona. Koncertā piedalījās gan pašmāju operas un baleta solisti, gan izcili viessolisti.

LETA / Foto: Valsts policija