Kultūra
2016. gada 15. septembris, 11:20

Simtiem dāmu un tikai daži kungi Rīgā ierodas uz "Bridžitas Džounsas mazuļa" pirmizrādi. FOTO

Jauns.lv

"Kino Citadele" ar svinīgu pirmizrādi, kur pasākuma vadītājas lomā uzstājās Baiba Sipeniece-Gavare, Latvijā sāka demonstrēt romantisko komēdiju "Bridžitas Džounsas mazulis". Tik daudz saposušos un dzīvespriecīgu dāmu vienā kinoseansā sen nebija redzēts. Kaislīgi kino apmeklētāji teic, ka tāds dāmu pieplūdums kino bijis vien pirms vairākiem gadiem, kad uz ekrāniem parādījās filma "Sekss un lielpilsēta".

Filmas „Bridžitas Džounsas mazulis” pasaules pirmizrāde pirms nedēļas notika Lesterskvērā Londonā. To apmeklēja galveno lomu atveidotāji, kā arī citi kinolentes aktieri un slavenie viesi. Viņu vidū bija arī rakstniece, „Bridžitas Džounsas” romānu sērijas autore Helēna Fīldinga un jaunās filmas režisore Šārona Makgaira.

Tikko iznākusī filma jau saņēmusi pozitīvas atsauksmes no bargajiem kino kritiķiem.

Laikraksta "Daily Mirror" žurnālists Deivids Edvardss kinolenti raksturoja kā "smieklu maratonu", kas Džounsas faniem "jāredz par katru cenu".

Jaunajā filmā amerikāņu aktrises Renē Zelvēgeres attēlotā varone ir mazuļa gaidībās. Aktieri Kolins Fērts un Patriks Dempsijs spēlē iespējamos tēvus.

Kinolentē filmējusies arī kino veterāne Emma Tompsone un dziedātājs Eds Šīrans.


Kasjauns.lv / Foto: Nauris Garkaklis