Daugavpilī deg daudzdzīvokļu māja. Cilvēkus evakuē gāzmaskās. FOTO. VIDEO
Daugavpilī trešdienas vakarā izcēlās vērienīgs ugunsgrēks kādā daudzdzīvokļu mājā Liepājas ielā. Par laimi neviens cilvēks tajā necieta.
112
2016. gada 15. septembris, 12:54

Daugavpilī deg daudzdzīvokļu māja. Cilvēkus evakuē gāzmaskās. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Daugavpilī piecstāvu daudzdzīvokļu mājā, Liepājas ielā 23, trešdienas, 14. septembrī, pirms astoņiem vakarā mājā izcēlās ugunsgrēks kāda pirmā stāva dzīvoklī. Milzīgos dūmus mutuļus varēja redzēt vairāku kilometru attālumā. Cilvēkus no mājas ugunsdzēsēji evakuēja gāzmaskās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par laimi neviens cilvēks nav cietis, bet uguns pilnībā izpostījis pirmā stāva dzīvoklī. Aculiecinieki sociālajos tīklos dalās ar ugunsnelaimes foto un video.

Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg dzīvoklis pirmajā stāvā, kā arī bija izveidojies ļoti liels piedūmojums, kas piepildīja evakuācijas ceļus – kāpņu telpas, tādēļ cilvēki patstāvīgi nevarēja izkļūt ārā. Tādēļ glābēji vispirms cilvēkiem iedeva gāzmaskas un viņus pēc tam evakuēja, kā arī uzstādīja autokāpnes cilvēku glābšanai no ēkas augšējiem stāviem. No mājas tika evakuēti 12 cilvēki – desmit pieaugušie un divi bērni, ziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Uguns pilnībā izpostīja pirmā stāva dzīvokli un balkonu, kā arī otrā stāva balkonu.

Ugunsgrēka iemesli pašlaik tiek skaidroti. Izskanējis viedoklis, ka tas varētu būt elektrības īssavienojums, kā rezultātā aizdedzies televizors.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook

Tēmas