Daugavgrīvā pie bāra ar vienu sitienu nosit bijušo policistu Žeņu
Brīvdienās gaišā dienas pie kāda bāra Daugavgrīvā ar vienu sitienu tika nogalināts bijušais policists. Sitējs savu vainu neatzīst un teic, ka vienīgi aizstāvējies.
112
2016. gada 15. septembris, 20:15

Daugavgrīvā pie bāra ar vienu sitienu nosit bijušo policistu Žeņu

Jauns.lv

Rīgā, Daugavgrīvā, Parādes ielā, pie kāda bāra pagājušajās brīvdienās ar vienu sitienu tika nogalināts bijušais policists, 41 gadu vecais Jevgeņijs. Vietējie iedzīvotāji saka, ka gan bojāgājušais, gan pats sitējs bijuši „normāli puiši”. Skandāla iemesli nav zināmi, pašlaik tos noskaidro policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Daugavgrīva un Bolderāja jau izsenis ir izslavēta ar to, ka tā ir gandrīz vai atsevišķa republika ar savu kolorītu, likumiem un notikumiem. Pagājušajās brīvdienās tur noticis kārtējais notikums, kas tikai pastiprina šā stereotipa esamību. Gaišā dienas laikā pie kāda vietējā bāra nogalināts vietējais iedzīvotājs, vēsta LNT raidījums „Degpunktā”.

Vienā no Parādes ielas iekšpagalmiem, kur vienuviet līdzās pastāv skaistumkopšanas salons, neliela šūšanas darbnīca un bārs, gaišā dienas laikā notika asiņains noziegums. Tagad par briesmu lietām tur liecina vien pavirši ar smiltīm nomaskēts asins traips uz betona plāksnēm pie bāra durvīm.

„Cilvēks izgāja no bāra… Viens sitiens, viņš nokrita un ar galvu atsitās pret zemi un nomira,” stāsta bāra darbinieks. Nav skaidrs, kādēļ sitiens vispār bijis. „Kā es saprotu, viņiem vispār nebija nekādu iemeslu kauties. Varbūt kāds lieks vārds un burtiski uzreiz sitiens, nokrita un nomira,” „Degpunktam” stāstīja bāra darbinieks.

Pēc notikušā vaininieks aizlaidies no notikuma vietas, bet apkārtējie izsaukuši ātro palīdzību un policistus. Diemžēl mediķi nav spējuši vairs palīdzēt un Jevgeņijs notikuma vietā mira. Policija sitēju, 1985. gadā dzimušu vīrieti, kurš līdz šim nebija nonācis likumsargu redzeslokā, aizturējusi un pašlaik viņš atrodas apcietinājumā. Savu vainu viņš neatzīst un teic, ka vienīgi aizstāvējies.

Sīkāk par asiņainajiem notikumiem pie Daugavgrīvas bāra skatieties videosižetā.

Ar vienu sitienu pie Daugavgrīvas bāra nogalina cilvēku Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video