Sabiedrība
2016. gada 16. septembris, 11:50

Šokējoši: šī metode ļāva Mārim runāt angliski jau pēc 2 nedēļām

Jauns.lv

“Tagad pat gaidu, kad būs iespēja parunāties angliski, nevis baidos- kā agrāk!” tā pēc 14 dienu angļu valodas apguves internetā par savu pieredzi stāsta Māris Kurilovičs (57) no Lielvārdes. Lasi un atklāj, kā arī tu ātri un vienkārši vari iemācīties brīvi runāt angļu valodā!

– Māri, pastāsti, vai iepriekš biji mācījies angļu valodu?

– Biju jau biju iepriekš mācījies angļu valodu skolā, bet, ko tad tur var iemācīties – skolēnu daudz, skolotāja viena… Pēc tam kaut ko mēģināju piemācīties augstskolā, bet tur tas pats – studentu bija tik daudz un nodarbību tik maz, ka par runāšanu angliski varēju tikai sapņot.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

- Brīdī, kad atklāj, ka tavi darbi klemmē, jo nespēj sazināties angļu valodā, saproti, ka ir laiks kaut ko darīt lietas labā! Internetā lasīju par Šveices metodi – patika, ka varu mācīties sev piemērotā laikā un nav jāpielāgojas citiem – kā grupu nodarbībās. Turklāt, ja divu nedēļu laikā nerunātu angliski, dalības maksu man atgrieztu atpakaļ – ideāls drošības garants!

– Kā notika mācīšanās?

– Dažas minūtes pēc pieteikšanās programmai, manā e-pastā jau bija visi mācību materiāli. Vajadzēja tikai klikšķināt, vispār nelikās grūti, viss bija ērti un saprotami. Man ļoti patika, ka varēju mācīties kad un kur gribēju – reāli biju pats sev boss! Biju pārsteigts, ka jau pēc dažām dienām vairs nevajadzēja prasīt kolēģu palīdzību, lai sarunātos ar ārzemju klientiem! Tas deva tikai lielāku azartu turpināt mācīties!

– Kā tu vērtē savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

– Pēc divām nedēļām varēju brīvi runāties par dažādām tēmām. Forša sajūta, ka arī mana izruna uzlabojusies, jūtos pārliecināts, kad runāju! Tagad lasu grāmatas un skatos filmas angliski un pat gaidu, kad būs iespēja parunāties ar kādu angļu valodā, nevis baidos – kā agrāk.

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Ja meklē vienkāršāko veidu kā iemācīties angļu valodu, noteikti iesaku pamēģināt Šveices programmu. Viekārši pasūti programmu un tā vienmēr būs pieejama tavā datorā, kad vēlēsies varēsi sākt mācīties.

SwissLanguages.com

piedāvā – iemācies runāt angliski 14 dienās!

S

aņem valodu programmu ar 55% atlaidi – tikai par 6.95 € (parastā cena EUR 16.95).

Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies! Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 50 interesentiem šodien!

Dodies uz SwissLanguages.com, saņem atlaidi  un sāc runāt angliski jau rīt!