Kultūras un atpūtas centrs "Imanta" aicina uz "Gada danču" rudens tūri
Runā Rīga
2016. gada 19. septembris, 12:08

Kultūras un atpūtas centrs "Imanta" aicina uz "Gada danču" rudens tūri

Jauns.lv

Rīgas kultūras un atpūtas centrs „Imanta” 21.septembrī plkst. 20.00 atkal aicina visus dancot gribētājus uz bezmaksas pasākumu cikla „Gada danči četrās tūrēs” kārtējo tikšanos. Rudens danču tūrē piedalīsies danču mūzikas grupa „Trejdeviņi” un horeogrāfe Lilija Lipora.

Rīgas kultūras un atpūtas centra „Imanta” aicina dejot gribētājus uz  gadskārtām veltītiem latviešu tradicionālo danču vakariem. Šogad jau izdancotas pavasara un vasaras danču tūres. Cikla ietvaros vēl palikuši tikai divi trešdienu vakari  - 21.septembrī un 23.novembrī, kad no plkst. 20.00 līdz 22.00 varēs lustīgi izdancoties.

Katram interesentam būs iespēja apgūt deju pamatsoļus un deju norises. Priekšzināšanas dalībniekiem nav nepieciešamas, to visu apgūt palīdzēs horeogrāfe Lilija Lipora.

Danču vakaros ikvienam būs iespēja piedalīties arī rotaļdejās, kuru laikā notiek dalībnieku iepazīšanās, sižetu izspēlēšana vai aktīva pāru maiņa. Pasākuma organizatori rosina apgūt dančus, lai pēc tam varētu tos izmēģināt arī citās svinībās ģimenes un draugu lokā.

Dančus spēlēs mūzikas grupa „Trejdeviņi” – Edgars Lipors (akordeons, dūdas, stabules, balss), Zane Stafecka (alts, balss) vai Arta Lipora (vijole, balss) un Jānis Sausnītis (sitamie instrumenti, klarnete, balss).

Ieeja bez maksas.

Cikla „Gada danči četrās tūrēs” danču vakars „Rudens” notiks 21.septembrī plkst. 20.00, “Ziema” – 23.novembrī plkst.20.00.

Projektu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Pielikumā pasākuma afiša.


Regīna Zommere/Publicitātes foto Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Tēmas