Bolderājā agresīvs veikala klients ar gaisa pistoli apsargam iešauj dibenā
Cietušais pastāstīja, ka no veikala izraidītais vīrietis ir vairākkārtīgi nonācis viņa redzeslokā saistībā ar dažādām zādzībām un neadekvātu uzvedību veikala telpās.
112
2016. gada 20. septembris, 22:00

Bolderājā agresīvs veikala klients ar gaisa pistoli apsargam iešauj dibenā

Jauns.lv

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) aizturējusi agresīvu veikala klientu, kurš ar gaisa pistoli apsargam iešāvis dibenā, informēja RPP.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pagājušajā sestdienā pie policistiem vērsās kāds veikala apsargs, kurš pastāstīja, ka pirms neilga laika viņam izcēlies konflikts ar kādu neapmierinātu veikala klientu, kurš viņu sašāvis.

Agresīvais vīrietis sākotnēji izraidīts no tirdzniecības vietas, taču brīdī, kad apsargs pagriezies un devies atpakaļ uz veikalu, viņš izšāvis ar šaujamieroci apsarga virzienā, iešaujot viņam ķermeņa pakaļējā daļā. Šāvējs pēc savām darbībām steidzīgi pametis notikuma vietu.

Cietušais pastāstīja, ka no veikala izraidītais vīrietis ir vairākkārtīgi nonācis viņa redzeslokā saistībā ar dažādām zādzībām un neadekvātu uzvedību veikala telpās. Apsargs nebija guvis smagus miesas bojājumus, tādēļ mediķu palīdzība viņam nebija nepieciešama.

Policisti kopā ar cietušo devās apsekot tuvāko apkārtni un pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti. Šāvējs aizturēts, taču personas pārmeklēšanas laikā ierocis, ar kuru izdarīts šāviens, netika atrasts. Pats vaininieks savas rīcības motīvus nepaskaidroja.

Abas notikumā iesaistītās personas nogādātas Valsts policijā, kur sākts kriminālprocess.

LETA/Foto: Reuters/Scanpix/LETA