Runā Rīga
2016. gada 21. septembris, 22:48

Rīdziniekus aicina pieteikt pretendentus Gada balvai interešu izglītībā

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina pieteikt pretendentus Gada balvai interešu izglītībā. Pretendentus balvai interešu izglītībā var pieteikt valsts, pašvaldības iestādes, kā arī privātpersonas.

Gada balvas piešķiršanas mērķis ir novērtēt interešu izglītībā iesaistīto bērnu un jauniešu sasniegumus, kā arī izteikt atzinību audzēkņiem, kolektīviem un viņu pedagogiem par ieguldījumu interešu izglītībā. Balvu pasniegšanas svinīgais pasākums notiks 25. novembrī mūzikas namā “Daile”.

Gada balvu interešu izglītībā piešķir vairākās nominācijās: “Par sasniegumiem interešu izglītībā”, “Par ieguldījumu interešu izglītībā”, “Debija interešu izglītībā”, kā arī nominācijā “Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā”, kurā balvu saņems pedagogs par ilglaicīgu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu interešu izglītības attīstībā Rīgā.  

Balvu par sasniegumiem interešu izglītībā piešķirs audzēkņiem un kolektīviem par gūtajiem panākumiem Latvijas un starptautiska mēroga pasākumos. Savukārt, balvai par ieguldījumu interešu izglītībā tiks nominēti interešu izglītības pedagoģiskie darbinieki par radošu darbu ar bērniem un jauniešiem, kā arī par teicamiem rezultātiem pasākumu organizēšanā un metodiskajā darbā. Nominācijā par debiju interešu izglītībā apbalvos labākos jaunos pedagogus par kvalitatīvu, aktīvu līdzdalību un ievērojamiem sasniegumiem interešu izglītības jomā.

Gada balvas interešu izglītībā nolikums un saistītie dokumenti pieejami, tīmekļa vietnē www.e-skola.lv sadaļā „Aktuāli”.

Pretendentus Gada balvai interešu izglītībā iespējams pieteikt līdz 17. oktobra plkst.17.00, iesniedzot nepieciešamos dokumentus RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, vienlaikus atsūtot elektronisko pieteikuma versiju uz e-pastu:

Linda.Strazdina@riga.lv

Regīna Zommere/Foto: Foto: Nora Vrubļevska Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību