112
2016. gada 22. septembris, 13:27

Bailēs no burvestībām Sarkandaugavā sieviete ar "svēto ūdeni" aplej sētnieku

Jauns.lv

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) vakar iesaistījusies konflikta risināšanā, kura laikā kāda Sarkandaugavas iedzīvotāja bailēs no "melnām, reliģiozām lietām" sētniekam uzlējusi "svētītu ūdeni", informēja RPP.

Vakar pašvaldības policija saņēma informāciju, ka Viestura prospektā norisinās konflikts starp kādu daudzdzīvokļu nama iedzīvotāju un sētnieku.

Sētnieks kārtības sargiem pastāstīja, ka uzkopis daudzdzīvokļu nama kāpņu telpu, taču, kad nonācis pie viena dzīvokļa durvīm, tā iemītniece kļuvusi dusmīga un sākusi viņam liet virsū nezināmas izcelsmes šķidrumu.

Sētnieks atzīmējis, ka šī nav pirmā reize, kad konkrētā dzīvokļa iemītniece neadekvāti pret viņu izturas. Sieviete vienreiz centusies viņam uzspļaut, tomēr visbiežāk viņu nolamājot, vainojot viņu savās dzīves likstās. Vīrietis nav spējis pildīt savus darba pienākumus, tāpēc nolēmis izsaukt policiju.

Policisti devās uz norādīto dzīvokli, kura durvis atvēra sieviete. Iedzīvotāja paskaidroja, ka sētnieks katru dienu plkst.12 pie viņas dzīvokļa durvīm tīra kāpņu telpu un nodarbojoties ar "melnajām reliģiozām lietām". Sieviete vēloties, lai sētnieks kāpņu telpu tīra citā laikā, tikai ne iepriekšminētajā laikā.

Sētnieks nevēlējās policijai rakstīt iesniegumu par iedzīvotājas huligāniskajām darbībām, kas vērstas pret viņu. Tomēr, ja sieviete turpinās savas darbības, vīrietis solījās atkārtoti saukt policiju un rakstīt iesniegumu.

Policistu palīdzība tālākā situācijas atrisināšanā vairs nav bijusi nepieciešama.

LETA / Foto: Evija Trifanova/LETA