"Vienotība" spriedīs, ko darīt, lai atgūtu sabiedrības uzticību
Vienotība" domes sēdē diskutēs par uzdevumiem sabiedrības uzticības atjaunošanai.
Politika
2016. gada 22. septembris, 17:58

"Vienotība" spriedīs, ko darīt, lai atgūtu sabiedrības uzticību

Jauns.lv

Sestdien, 24.septembrī, notiks partijas "Vienotība" domes sēde, kurā šī politiskā spēka Saeimas, valdības un novadu pārstāvji diskutēs par partijas uzdevumiem sabiedrības uzticības atjaunošanai.

Domes sēdi ar uzrunu atklās "Vienotības" domes priekšsēdētājs Cēsu mērs Jānis Rozenbergs. Klātesošos uzrunās partijas valdes priekšsēdētājs Andris Piebalgs, piedāvājot plānu sabiedrības uzticības atgūšanai, kam sekos klātesošo diskusija par partijai veicamajiem uzdevumiem, informēja partijā.

Ar "Vienotības" valdības locekļu darba aktualitātēm klātesošos iepazīstinās Ministru prezidenta biedrs ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, savukārt par gatavošanos nākamajām pašvaldību vēlēšanām ziņos partijas ģenerālsekretārs Artis Kampars.

Domes sēde norisināsies Rīgā, Matrožu ielā 15, plkst.11.

Kā ziņots, Piebalgs iepriekš bija izvirzījis mērķi līdz gada beigām partijai sasniegt vismaz 10% reitingu. Ja tas netiks sasniegts, Piebalgs par to uzņemšoties politisko atbildību. Saskaņā ar socioloģisko pētījumu centra SKDS datiem augustā partijas "Vienotība" reitings nokrities līdz vēsturiski zemākajai atzīmei - 4,2%, kas ir par 2,1 procentpunktu zemāk nekā jūlijā. Savukārt "Latvijas faktu" veiktās aptaujas dati liecina, ka augustā par "Vienotību" Saeimas vēlēšanās būtu gatavi balsot 5,8% vēlētāju, kas ir par 0,3 procentpunktiem mazāk nekā jūlijā.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA