Jau šo sestdien notiks ikgadējā gurķu balle
Gurķu balle pieskandinās Blaumaņa ielu jau 1.oktobrī.
Kultūra
2016. gada 26. septembris, 16:04

Jau šo sestdien notiks ikgadējā gurķu balle

Jauns.lv

Jau šo sestdien, 1.oktobrī, populārajā bārā “Sapņi un kokteiļi” ikgadējā gurķu balle. Šogad Sapņu komanda gatavojas īstam gurķu rokenrolam, jo uz skatuves neviens cits kā mūsu pašu rokenrola karalis Ivars Pētersons, bet pēc tam dejot mudinās grupa Transleiteris, kuru jaunākais hīts Dejo jau iekarojis pašmāju klubu deju grīdas.

Katru gadu oktobrī kultūras bārs “Sapņi un kokteiļi” atklāj jauno ballīšu sezonu ar vērienīgu un jautru notikumu – Gurķu balli. Līdz šim gurķošanās notikusi par dažādām tēmām, ir bijusi Gurķu SPA balle, kurā Sapņu komanda ar improvizatoriem no radošās apvienības Spiediens piedāvāja viesiem pavisam īstas un jautras sejas un ķermeņa kopšanas procedūras, vēl pirms gada sapņotāji gurķojās Alises brīnumzemē. Aizvadītajā sezonā Sapņi un kokteiļi priecājās līdz rīta gaismai Gurķu festivālā, kurā publiku pacēla Miks Dukurs un gadījumā, ja mājās nekas zaļš mugurā velkams neatradās, bija pat speciāls zaļo gurķu dizaina tirdziņš, kur iegādāties aksesuārus savam zaļajam tēlam.

Arī šis gads nav izņēmums, un Gurķu balle pieskandinās Blaumaņa ielu jau 1.oktobrī.  Par dejām līdz marmors sāks plaisāt, parūpēsies Ivars Pētersons ar grupu un Sapņos pirmo reizi dzīvajā būs īsts rokenrols. Un par nepagurstošu ballīti parūpēsies Latvijas mūzikas vidē iemīļotais deju mūzikas duets Transleiteris. Tie, kuriem šī nebūs pirmā balle Sapņos un kokteiļos, zinās, ka ar Sapņu komandu nekad nav garlaicīgi un pārsteigumi ir garantēti.

Sapņu komanda aicina uz gada zaļāko balli un klubu sezonas atklāšanu 1.oktobrī, Blaumaņa ielā 32. Ieeja no 21:00. Rezervē galdiņu zvanot uz Sapņu telefonu 22087298 vai mājas lapā www.suk.lv

 

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto