Interneta hits: kā atrisināt "iPhone 7" problēmu Austrumeiropas stilā (un pierādīt, ka cilvēki ir muļķi). VIDEO
2016. gada 27. septembris, 11:43

Interneta hits: kā atrisināt "iPhone 7" problēmu Austrumeiropas stilā (un pierādīt, ka cilvēki ir muļķi). VIDEO

Jauns.lv

Par interneta hitu visā pasaulē kļuvis kāds video, kurā faktiski tiek iznīcināts jaunais "iPhone7", izurbjot tajā caurumu. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Video autors lietotājiem apgalvo, ka ir viegls variants, kā atrisināt līdz ar jauno viedtālruni atnākušo problēmu - austiņas bez vadiem. Joku video noskatījušies vairāk nekā desmit miljoni cilvēku un, iespējams, kāds ir paklausījis joku video padomam. 

Par interneta hitu kļuvušajā video vīrietis izurbj 3,5 milimetru caurumu telefonā, pēc kā jaunradītajā caurumā tiek ievietots austiņu kontakts. Pēc šīs darbības veikšanas "iPhone 7" sāk skandēt mūzika. 

Zināms, ka video izveidojis Kalifornijā bāzētais ukraiņu "jūtuberis" Tarass Maksimuks, kurš "specializējas tehnoloģiju sagraušanā citiem par prieku". Citos video Maksimuks stāsta, kas notiek, ja tu "iPhone7" ievieto mikroviļņu krāsnī un vai jaunais telefons "var izdzīvot 5 minūtes šķidrajā slāpeklī". 

Kopumā entuziastam ir septiņi video, kuros parādīta jaunā "iPhone" iznīcināšana dažādos veidos, taču tas nav atturējis cilvēkus izurbt caurumus savās jaunajās ierīcēs, radot neatgriežamus bojājumus. Cilvēki komentāru sadaļā kļuvuši gluži vai traki, sūdzoties, ka viņiem šī darbība neko nav atrisinājusi, gluži pretēji - iznīcinājusi jauniegādāto tehnoloģijas verķi. 

"Tu joko? Es sagaidīju, kamēr mans tēvs dosies gulēt, tad devos uz garāžu, paņēmu viņa urbi un izdarīju to. Tagad mans "iPhone" vispār nestrādā! Tu esi tāds kretīns, kāpēc tā darīji? Es panākšu, lai tavs "Youtube" kanāls tiktu aizslēgts," piktojies kāds telefona urbējs. 

"Kas par velnu? Ej ieskrieties! Mans ekrāns kļuva melns brīdī, kad es sāku urbt," trakojis vēl kāds apšmauktais.

Šis neesot vienīgais Maksimuka izgājiens, kas novedis cilvēkus izmisumā - 2013.gadā viņš pārliecinājis dažus lietotājus, ka sistēmas uzlabojumi maģiski padarījuši viņu toreizējos "iPhonus" ūdensizturīgus, savukārt "iPhone 6" lietotājiem iestāstīts, ka telefona ievietošana mikroviļņu krāsnī paildzinās viņu baterijas "turēšanas" laiku. Abi apgalvojumi, saprotams, noveda pie tā, ka daži ļaudis iznīcināja savus telefonus. 


Kasjauns.lv/Foto: AP; AFP; Reuters/LETA/Scanpix; publicitātes foto; ekrānuzņēmums no Youtube