Izmanto iespēju – maini savu auto pret jaunu no Vācijas
2016. gada 28. septembris, 08:00

Izmanto iespēju – maini savu auto pret jaunu no Vācijas

Jauns.lv

Jaunas automašīnas iegāde ir gan iedvesmojošs, gan arī laikietilpīgs process, kurā jāatrisina vairākas problēmas – kā operatīvi pārdot esošo auto un kur atrast tieši tādu auto kā vēlaties. Turklāt to visu apgrūtina nepieciešamība izvairīties no automašīnām ar nepatiesu nobraukumu vai citiem slēptiem defektiem. Lai padarītu automašīnas iegādi vienkāršu un patīkamu, autosalons BALTIE piedāvā trīs soļu sistēmu, kā ātri un izdevīgi mainīt esošo auto pret jaunu vai mazlietotu pārbaudītu spēkratu no Vācijas ar kvalitātes garantiju.

1. Mēs pērkam veco

Sapņojot par jaunu automašīnu, vienmēr aktuāls ir jautājums, kā ātri pārdot esošo auto. Tirgojot savu auto pašrocīgi, jārēķinās, ka nāksies uzpucēt auto vizuālo un tehnisko stāvokli, izvietot sludinājumus, tikties ar potenciālajiem pircējiem, veikt pārbaudes servisos un kaulēties par cenu, kas beigās var gluži nebūt gaidītajā līmenī.

Lai aiztaupītu nepieciešamību piestrādāt pusslodzē par autoplača pārdevēju, BALTIE piedāvā iespēju izmantot esošo auto kā pirmo iemaksu jauna auto iegādei.  Savukārt jaunā auto cenas starpību iespējams noformēt līzingā.

Atbrauc uz BALTIE salonu vai aizpildi anketu par savu auto mājas lapā un 24 stundu laikā saņem auto atpirkuma piedāvājumu.

2.   Izvēlies jaunu vai mazlietotu jebkuras markas auto

Kā savu jauno braucamo izvēlies kādu no autosalonā uz vietas esošajiem no Vācijas atvestajiem auto, vai arī pasūti tieši tādu auto kā vēlies. BALTIE ir daudzgadēja pieredze jebkuras markas jaunu un mazlietotu auto piegādē no uzticamiem partneriem Vācijā, nodrošinot detalizētas pārbaudes un papildu garantijas. Turklāt, pilns norēķins par pasūtīto auto notiek tikai tad, ja auto 100% atbilst klienta noteiktajām prasībām.

Pašlaik, noslēdzot vasaras sezonu, īpaši izdevīgs piedāvājums – BALTIE salonā pieejamajām automašīnām cenas samazinātas par 2000 līdz 12 000 EUR.

3. Saņem garantētu auto kvalitāti

Lai tev nebūtu jāraizējas par dažādiem riskiem, kas var radīt papildus izdevumus nākotnē, BALTIE nodrošina:

  • detalizētu automašīnas pārbaudi Vācijā

  • atkārtotu pārbaudi oficiālā dīlera servisā Latvijā

  • garantētu patiesu nobraukumu

  • garantiju auto tehniskajam stāvoklim līdz 6 mēnešiem vai 100 000 km nobraukumam

  • auto reģistrāciju CSDD

Tev ir tikai jāpasaka, kādu automašīnu vēlies un BALTIE komanda palīdzēs nomainīt esošo auto pret jaunu ātri un bez liekām rūpēm.

Aizpildiet anketu ar interesējošās mašīnas parametriem un saņemiet piedāvājumu 24 stundu laikā. Aplūko arī pēcsezonas izpārdošanā piedāvātos auto. Kas apskatāmi autosalonā BALTIE:

 

Reklāmas raksts sadarbībā ar baltie.lv / Publicitātes foto

Tēmas