Populārā Rīgas naktsklubā "jauno zvaigzni" Dmitriju karaokes laikā piekauj apsargs un menedžeris
Ja jaunajam komponistam un producentam Dmitrijam ir taisnība, viņu Rīgas klubā piekāvuši konkurenti, kam nebija paveicies mūzikas prēmijā "Tonna Awards 2016".
112
2016. gada 29. septembris, 06:36

Populārā Rīgas naktsklubā "jauno zvaigzni" Dmitriju karaokes laikā piekauj apsargs un menedžeris

Jauns.lv

23.septembra agrā rītā ticis piekauts jaunais producents, dziesmu autors Dmitrijs Krasnovskis. Puisis kopā ar draugiem svinēja nule iegūto mūzikas balvu „Tonna Awards 2016” un priecīgo notikumu nolēma atzīmēt, uzdziedot karaoki vienā no Rīgas naktsklubiem. Piepeši dziesmas vidū viņam esot uzbrucis kluba apsargs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Apsargs sit menedžera klātbūtnē

„Dziedājām karaoke, ik pa laikam veicām pasūtījumus bārā”, par tā vakara gaitu stāsta Dmitrijs, „uzbrukums notika muzicēšanas laikā, dziesmas vidū, kad nedarījām neko pretlikumīgu. Centos izsaukt kluba menedžeri, taču viņš ieradās ar vēl vienu apsargu. Situācija šķita dīvaina, jo bez iemesla man sāka sist pa vēderu, sita arī ārpus kluba, nereaģējot ne uz preses pārstāvja uzstājīgiem lūgumiem paskaidrot notiekošo, ne uz lūgumu atgriezt mantas, ne uz ārpusē esošajām novērošanas kamerām. Mēs nezinājām, kā reaģēt...” Dmitrijs atklāj, ka uz notikuma vietu tika izsaukta policija, un operatīvie darbinieki pēc incidenta fiksēšanas nogādāja cietušo policijas iecirknī. Policija sīkāku informāciju par notikušo pagaidām nesniedz, kā arī trešdien neatrada laiku informēt, vai par šo gadījumu sākts kriminālprocess.

Uzbrukumā vaino konkurentus

Kā liecina Kasjauns.lv rīcībā esoša neoficiāla informācija, uzbrukums, iespējams, saistāms  ar greizsirdības jūtām jauno mūzikas censoņu vidū. No augstākminētā mūzikas balvas sarīkojuma ticis izslēgts kāds dziedonis un viņa kolēģe. Pēcāk izrādījies, ka šie zaudētāji ir tā paša kluba darbinieki, kur Dmitrijam uzbruka.

Iestāde, kurā notika kaušanās, ir „Friends” klubs, kas atrodas Elizabetes ielā 55. Kluba administratore atteicās sniegt jebkādus komentārus saistībā ar šo notikumu.

„Negribas ticēt, ka Latvijas klausītāju iemīļotā dueta uzvara konkursā un zaudētāju skaudība kļuva par iemeslu notikušajam. Taču citādi menedžera un apsargu rīcību grūti izskaidrot,” piebilst piekautā Dmitrija producēšanas asistente Ludmila, „savu ienākšanu Latvijas šovbiznesā bijām iedomājušies citādāku,” viņa rezumē.

Saistībā ar uzbrukumu Dmitrijs vērsies pēc palīdzības Valsts policijā un atgūstas no ievainojumiem: „Šobrīd izeju ārstniecības kursu. Patiesi ceru, ka vainīgie tiks sodīti, neatkarīgi no tā, vai uzbrukums ir menedžera un apsargu provokācija, vai mūzikas balvā zaudējošo konkurentu nekrietnās izdarības, vai abi šie faktori”.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook/"Club Friends" publicitātes foto

Tēmas