Tiesās sievieti, kura draudēja uz Madonas policiju aizsūtīt pašnāvnieku ar spridzekļiem
Minētie draudi tika nekavējoties pārbaudīti.
112
2016. gada 4. oktobris, 20:30

Tiesās sievieti, kura draudēja uz Madonas policiju aizsūtīt pašnāvnieku ar spridzekļiem

Jauns.lv

Prokuratūra tiesai nodevusi krimināllietu pret kādu sievieti par draudiem uz Valsts policiju Madonā aizsūtīt pašnāvnieku ar spridzekļiem.

Sieviete apsūdzēta par huligānismu. Šogad 30.augustā apsūdzētā persona, atrodoties alkohola reibumā, savā dzīvesvietā no mobilā tālruņa piezvanīja glābšanas dienestam pa tālruni 112, kur lūdza savienot ar Valsts policiju. Telefonsarunā sieviete lietoja necenzētus vārdus un apgalvojuma formā mutiski paziņoja, ka aizsūtīs pašnāvnieku uz Valsts policiju Madonā, lai to uzspridzinātu, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina.

Minētie draudi tika nekavējoties pārbaudīti. Uz notikuma vietu tika izsaukta iestādes ēkas ieejas apsardze, pārbaudītas no iestādes ēkas iznākušo personu personības, kā arī tika noslēgta iestādes dienesta ieeja no ēkas iekšpagalma puses.

Policijas darbinieki aizturēja apsūdzēto sievieti viņas dzīvesvietā un veica tur kratīšanu.

Sievietes rīcības rezultātā tika traucēts Valsts policijas iestādes darbs nedaudz vairāk kā stundas garumā. Minētajā periodā tika aizkavēts glābšanas dienesta telefoninformācijas pieņēmēju darbs, tostarp tika rupji traucēta sabiedriskā kārtība un iestāžu darbs, uzskata prokuratūra.

Lieta izskatīšanai nodota Madonas rajona tiesai.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA

Tēmas