Festivālā "BILDES 2016" uzstājas jaunie dziesminieki. FOTO
Jauno dziesminieku koncertu mūzikas un mākslas festivālā „BILDES 2016” vadīja Kārlis Kazāks.
Kultūra
2016. gada 7. oktobris, 11:45

Festivālā "BILDES 2016" uzstājas jaunie dziesminieki. FOTO

Jauns.lv

Mūzikas un mākslas festivālā „BILDES 2016” izskanējis jauno dziesminieku koncerts, kas notika 6. oktobrī mūzikas klubā „Kaļķu vārti”. Koncertu vadīja dziesminieks Kārlis Kazāks, kurš arī pats izpildīja dažas dziesmas.

„BILŽU” Jauno dziesminieku koncertā piedalījās mūziķi, kuri kā dziesminieki jau ir iemantojuši atpazīstamību – Imants Daksis, Anete Kozlovska, Ilze Fārte, Kārlis Kazāks. Tāpat koncertā uzstājās arī pavisam jaunie dziesminieki, kurus zinām kā grupu dalībniekus, piemēram, Anneli Arro no grupas „Sus Dungo”, Kristu Indrišonoku, kurš darbojas kopā ar grupu kā Chris Noah, Edgaru Rakovski – grupas „Relicseed” līderi. Uz skatuves kāpa arī Mikus Frišfelds, Mārtiņš Križevics, Mikus Straume, Jānis Uplejs, Lauris Valters, Gatis Zotovs, Anita Zambare un Helvijs Kārkliņš.

Vēl festivāla ietvaros mūzikas namā „Daile” klausītājus priecēs „BILDĒS sevi pieteikušo un radošo personību kopprojektu koncerts” (10. oktobrī), „BLŪZA koncerts” (11. oktobrī). Savukārt Rīgas Kongresu namā notiks „JAUNO GRUPU un BILŽU VETERĀNU kopprojektu koncerts” (22. oktobrī), „Koncerts BĒRNIEM” (23. oktobrī), „BILŽU VETERĀNU koncerts” (23. oktobrī).

 

Kasjauns.lv/FOTO: Mārtiņš Ziders