"Rīgas Enerģētikas aģentūra" izstādē "Vide un Enerģijas 2016" rīko starptautisku konferenci par energoefektivitāti
2016. gada 7. oktobris, 12:41

"Rīgas Enerģētikas aģentūra" izstādē "Vide un Enerģijas 2016" rīko starptautisku konferenci par energoefektivitāti

Jauns.lv

Viens no „Rīgas Enerģētikas dienu 2016” centrālajiem notikumiem ir „Rīgas enerģētikas aģentūras” (REA) organizētā starptautiskā konference „Energoefektivitāte – pirmais enerģijas avots ilgtspējīgai un noturīgai pilsētvidei”, kas būs viens no Ķīpsalā notiekošās starptautiskās izstādes „Vide un Enerģija 2016” pasākumiem. REA organizētā konference notiks piektdien, 14. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 16.00. Konference tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas ilgtspējīgas būvniecības padomi, un tajā piedalīsies pārstāvji no vairākām valsts un finanšu institūcijām, siltumapgādes uzņēmumiem, Rīgas Tehniskās universitātes u.c. organizācijām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

REA organizētajā konferencē tiks runāts gan par ēku energoefektivitātes projektiem un to finansēšanas iespējām, gan par citiem energoefektivitātes potenciāliem, piemēram, koģenerāciju, zaļajām tehnoloģijām, inovatīviem bioreaktoru projektiem un jaunām enerģijas uzkrāšanas iespējām.

REA kā „Rīgas Enerģētikas dienu 2016” organizatore ir aktīva izstādes „Vide un Enerģija 2016” atbalstītāja, jo piedalās tajā gan ar stendu, gan sniedz konsultācijas par energoefektivitātes jautājumiem, gan arī organizē konferenci izstāžu kompleksa telpās.

Lai reģistrētos uz šā gada starptautisko konferenci „Energoefektivitāte – pirmais enerģijas avots ilgtspējīgai un noturīgai pilsētvidei”, aicinām izmantot interneta saiti .


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Foto: rea.riga.lv