Starp Baltezeru un Ādažiem notikušas avārijas dēļ veidojas sastrēguma uz Tallinas šosejas. FOTO
Avārijas apbraukšanai autovadītāji izmanto pretējo joslu, tādēļ notikuma vietā satiksme ir krietni lēnāka un uz abām pusēm.
112
2016. gada 7. oktobris, 16:40

Starp Baltezeru un Ādažiem notikušas avārijas dēļ veidojas sastrēguma uz Tallinas šosejas. FOTO

Jauns.lv

(Ziņa papildināta 19:11) Šopēcpusdien notikuša ceļu satiksmes negadījuma dēļ izveidojās vairākus kilometrus garš sastrēgums uz Tallinas šosejas starp Baltezeru un Ādažiem. Negadījuma dēļ ierobežotā satiksme uz Ainažu šosejas starp Baltezeru un Ādažiem šobrīd ir atjaunota, informē "Latvijas Valsts ceļi".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā novēroja aģentūra LETA, minētajā posmā sadūrušās trīs Ādažu virzienā braucošas vieglās automašīnas, tostarp viena ar piekabi. Negadījuma dēļ šajā vietā ir pilnībā bloķēta satiksme uz joslas Ādažu virzienā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, negadījumā vieglas traumas guvusi un slimnīcā nogādāta 50 gadus veca sieviete.

Avārijas apbraukšanai autovadītāji izmantoja pretējo joslu, tādēļ notikuma vietā satiksme bija krietni lēnāka un uz abām pusēm izveidojies pāris kilometrus garš sastrēgums, novēroja LETA.
 

LETA / Foto: Twitter 

@GJankovskis